A Boca megszerezné Varelát

Jose Requejo a Radio La Rednek elmondta, a Boca Juniors reménykedik abban, hogy egy kölcsönüzlet keretein belül meg tudja szerezni Guillermo Varelát.


Az argentin klub titkára, Requejo elmondása szerint abban bíznak, hogy a Manchester United nyári szerzeménye, a 20 esztendõs védõ belátható idõn belül nem lesz kiemelt helyen David Moyes terveiben.

A manchesteriek öt évre szóló szerzõdést kötöttek a fiatallal, így hosszú távra terveznek vele, Varela pedig tisztában van azzal, türelmesnek kell lennie, hogy rendszeres elsõ csapatos szerepléshez jusson a Premier League bajnokánál, miközben számításba veszi azt is, hogy visszatérjen Dél-Amerikába és egy szezon erejéig kölcsönben szerepeljen a Bocánál.

Az argentin klubnál optimisták Guillermo megszerzését illetõen, Requejo elmondta: "Varela egy lehetõség és a kölcsönszerzõdés 80%-ban már elrendezett."

 


Guillermo Varela csupán 23 percet játszott a Penarol felnõtt csapatában, de egyike volt azoknak, akikre fel lehetett figyelni nyáron a törökországi U20-as világbajnokságon - megmutatva, miért is csapott le rá a Manchester United.



 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!