Robin bízik a nagyobb sikerben

Robin van Persie élvezi a kihívást, hogy trófeákat nyerjen David Moyes irányítása alatt és bízik abban, hogy a Vörös Ördögök képesek lesznek fenntartani korábbi sikerességüket.


A holland a hét elején csatlakozott Sydney-ben a túrázó csapathoz és az elmúlt napok során már együtt dolgozott új menedzserével.

Van Persie élvezi David Moyes irányítása alatti életet és nagy reményeket fûz a jövõt illetõen.

"Ez egy új kihívás mindannyiunk számára, de nagyon várjuk már" - mondta Robin.

"Mindannyian keményen dolgozunk, hogy fittek legyünk, véleményem szerint azáltal, ahogyan edzünk és hogy az elõzõ évben megismertem már a srácokat, biztos vagyok benne, hogy több trófeát is el tudunk nyerni. Harcolni fogunk, hogy idén is nyerjünk és reméljük, több is sikerül."

 


A csatár ma egy ismerõs arccal találja magát szemben az ANZ Stadiumban, hiszen a Foxtel A-League All Star csapatkapitánya, Brett Emerton egykoron még csapattársa volt a Feyenoordnál.

"Brett mindig nagyon fitt volt. Mindig fel-le rohangált a jobb szélen és mindig nagyon nehéz volt ellene játszani a Feyenoord edzésein" - nyilatkozta a 29 éves van Persie.

"Késõbb, amikor játszottam ellene - õ korábban ment Angliába, mint én - mindig nehéz volt. Ismerem az erejét és ahogyan játszik - mindig nagyszerû munkát végez."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!