Cleverley: Sydney ideális volt

Tom Cleverley szerint a Sydney-ben eltöltött egy hét számos fronton igen eredményes volt a Manchester United számára.


Elmondása szerint az angol bajnok fontosnak tartja azon magas követeleményeket, amik segítségével sikerült 5-1 arányban legyõzni a Foxtel A-League All Stars gárdáját. 

 

A tegnapi teljesítmény jelentõs javulást mutatott a Vörös Ördögök elsõ felkészülési mérkõzéséhez képest, akkor ugyanis a Singha All Star XI csapatától 1-0-ás vereséget szenvedtek.

"Jobban éreztem magam ma este" - mondta a középpályás a ManUtd-com-nak és a PA Sportnak a lefújást követõen. "Thaiföldön hagytuk a pókhálókat. Ma este sokkal jobban éreztem magam és ez a produkció önbizalmat ad nekünk a túra maradék részére."

A fiatal középpályás és csapattársai is hasznot húztak az egész heti edzésekbõl, melyek a teltházas, ANZ Stadiumban lejátszandó mérkõzés felvezetésére is szolgáltak. És míg a Vörös Ördögök lehetõséget kaptak arra is, hogy megtekintsenek néhány látnivalót Sydney-ben, Cleverley elmondta, a hangsúly az erõnlét javításán volt.

"Úgy vélem, minden srác azt mondaná, hogy a csütörtöki és pénteki edzéseink nagyon kemények voltak. Határozottan extra szintet súroltunk már és a szombati mérkõzésbõl is profitálni fogunk. Feltétlenül látható, hogy az edzések intenzitása fokozódott, a játékosok pedig jobban kiismerik már egymást. Haladunk elõre."

 


"Szerintem mindenki kedvelte David Moyes edzéseit. Keményen dolgoztunk és mindannyiunk igen élesnek tûnünk. Ezt akarjuk megtartani."

A United következõ tesztje július 23-án, kedden következik, amikor a Yokohama F-Marinos lesz az ellenfél.


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!