Cleverley élvezi a versenyhelyzetet

Tom Cleverley élvezi a versenyhelyzetet a csapaton belül és úgy reagál, hogy lehajtja a fejét és
keményen dolgozik annak érdekében, hogy kiérdemelje a helyét.


Ha a Vörös Ördögöknek esetleg sikerül megszerezniük Cesc Fabregast a Barcelonából, akkor a spanyol lenne a legújabb tagja a középpályás részlegnek, ahol már így is sok tehetséges jelölt van.

 
Ennek ellenére Cleverley a következõképpen nyilatkozott a ManUtd.com-nak és a PA Sport-nak: "Itt mindig a legmagasabb szintû lesz a versengés és ezt a klubot mindig a nagy nevekkel fogják hírbe hozni. Én erre nem nagyon figyelek, csak a saját feladatommal foglalkozom."
 
"Sir Alex minden nap kihívás elé állított minket, ezért mindig le kellett nyûgöznünk. Ebben semmi nem változott amióta David Moyes megérkezett. Ugyanolyan keményen kell edzenünk, hogy elnyerjük a tetszését."
 
 
Miután tavaly a nyakába vehette az elsõ bajnoki címéért járó aranyérmet, Cleverley éhsége nem csökken a Moyes-éra alatt sem. A huszonhárom éves középpályás szerint a United fiatalabb tagjainak a legjobb mentorok állnak rendelkezésükre, akik segíteni tudnak nekik, hogy ezt az éhséget kielégítsék.
 
"A hozzáállás Giggsy, Rio, Scholesy vagy Wazza részérõl...már számos címet nyertek, de még mindig meg van bennük az az éhség, hogy még többet nyerjenek" - mondta Cleverley.
 
"Mi ezt követjük - ez az örökségünk, itt akarunk majd lenni tíz év múlva is, azt mondva, hogy hat, hét vagy nyolc bajnoki érmünk van. Ennél a klubnál ilyen mentalitást nevelnek beléd."
 
"Tavaly remekül szerepeltünk. Nem csak simán lettünk bajnokok, hanem azután a bizonyos fájó emlék után stílusosan nyertünk. Jelenleg az a cél, hogy megvédjük a bajnoki címünket. Az ünnepi felvonulás hihetetlen volt és arra ösztönöz minket, hogy még többször nyerjünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!