Zaha magasra törne

A Manchester United új játékosa, Wilfried Zaha rendszeres szerepet szeretne az Old Traffordon a következõ szezonban.


A trükkös szélsõ feljutásig segítette a Crystal Palace csapatát, most pedig az angol bajnoknál is letenné névjegyét.

"Az elsõ szezonomba a célom az, hogy biztosítsam helyem az elsõ csapatban" - mondta a 20 éves játékos a ManUtd.com-nak. "Csak azt szeretném, hogy rendszeresen játszam. Ez a célom az elsõ Premier League-ben töltött szezonomra."

"Ha sikerül, akkor jöhetnek más dolgok. Lépésrõl-lépésre jutok túl a dolgokon."

Az elsõ ilyen lépés alig több mint egy hete történt Bangkokban, amikor Zaha elsõ alkalommal ölthette magára a Vörös Ördögök mezét. A Singha All Star XI elleni találkozón a padról állhatott be és élénken, közvetlenül játszott, egy remek próbálkozásával kapufáig jutott.

Egy héttel késõbb több mint 83 ezer ember elõtt kezdõként lépett pályára a Foxtel A-League All Stars ellen Sydney-ben. Ismét lenyûgözõ volt az akarás, ahogyan a védõk ellen akart játszani és ismét csak centikre volt attól, hogy feliratkozzon a góllövõk közé.

"Hiszem, hogy nagyszerû eredmény számomra az, hogy viselhetem a Manchester United mezét. Szeretnék gólt szerezni a túrán, az mindent jól lezárna."

 


Zaha minden bizonnyal imádja az életet új klubjánál, bár bevallja, még sokszor meg kell csípnie magát, hogy valóban igaz-e.

"Õszintén szólva még mindig kicsit csodálkozom, amikor körbenézek kik vannak körülöttem, de minden percét élvezem."

"Az öltözõben Ryan Giggs és Danny Welbeck között ülök. Úgy értem, ilyen híres emberek mellett ülök, akiket minden héten a tévében néztem. Csak álom, hogy képes vagyok velük játszani."

"Itt ülök és arra gondolok: 'Istenem, tényleg az öltözõben vagyok ezekkel a srácokkal.' De nyilván van oka, amiért itt vagyok."

"Keményen dolgoztam a Palace-nál, hogy megkapjam azt a lépést, amit akartam és én bizonyítani akarom az embereknek, megérdemlem, hogy itt legyek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!