Carrick játéka kérdéses

Egyedül Michael Carrick játéka kérdéses a holnapi, Yokohama F-Marinos elleni felkészülési mérkõzés elõtt, miközben a csapat kezdi megközelíteni teljes erejét.


Bár Wayne Rooney (combizom) hazatért sérülése miatt még a felkészülési túra elsõ találkozója elõtt és Nemanja Vidic (isiász) még nem csatlakozott a túrához, David Moyes még több játékosból válogathat azok után, hogy Ashley Young, Chris Smalling és Shinji Kagawa Japánban csatlakozott csapattársaihoz.

A Vörös Ördögöknél immár Alex Büttner és Jonny Evans is bevethetõ, akik kisebb betegség miatt kénytelenek voltak kihagyni a szombati, 5-1-es gyõzelemmel végzõdõ találkozót, melyet Sydney-ben a Foxtel A-League All Stars ellen játszott a csapat.

"Michael Carrick az ágyékát fájlalja" - mondta Moyes ma egy sajtótájékoztatón.

"Azt várom, hogy Jonny Evans rendben lesz és Alex Büttner is visszatér. A legfontosabb, nagyon közel vagyunk a teljes erõnkhöz."

 


"A három srác [akik ma csatlakoztak a csapathoz] valószínûleg még nem fog kezdeni, de be lesznek vonva a mérkõzésbe. Természetesen Young és Smalling nagyon keményen edzett, mielõtt kirepültek volna ide."

"Shinji leginkább pihenését töltötte, de pár napot edzett már. Ezen a héten õket is bevonjuk már a meccsekbe."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!