Smith bízik abban, hogy Rooney formán kívül lesz

A Rangers menedzsere, Walter Smith reméli, hogy a Manchester United ásza, Wayne Rooney még nem fogja legjobb formáját nyújtani csapata ellen.


Az angol játékos szombaton, a Wigan elleni összecsapáson tért vissza hosszú sérülésébõl.
 

Rooney új szerzõdése aláírása után Dubaiba repült szabadságra, majd az Egyesült Államokban készült speciális erõnléti program alapján bokasérülése után.
 

Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy Rooney kezdeni fog az Ibrox Stadionban, ezért Walter Smith reméli, hogy a 25 éves játékos még nem nyeri vissza ilyen korán tavalyi formáját.
 

 

„Biztos, hogy hatalmas háttérmunka folyt azért, hogy minél elõbb visszatérhessen.” – mondta Smith a Sky Sports News munkatársainak.
 

„Remélem azonban, hogy most még meccshiánya lesz. Nyilvánvalóan a Manchester United már azzal is elégedett, hogy végre újra a pályára léphet.”
 

Habár a Manchester United ebben az idényben messze van legjobb formájától, Smith ismeri Ferguson legénységének képességeit, ezért nehéz összecsapásra számít.
 

A Rangers szurkolói is mindent meg fognak tenni, hogy kényelmetlenné varázsolják az aréna légkörét a United sztárjai számára, de Smith úgy véli, az ellenfél tudni fogja kezelni a helyzetet.
 

„Kétségkívül a csoportunk legjobb csapatával játszunk.” – folytatta Smith.
 

„Minden mérkõzést képesek irányítani, de mi azon dolgozunk, hogy ezt megszüntessük. Magasak az elvárásaink, gyõzni szeretnénk.”
 

„A Manchester United az egyik legtapasztaltabb csapat a Bajnokok Ligája mezõnyében,  és ezt már idén is megmutatták.”
 

„Az, hogy idegenben játszanak, nem kelt bennük félelmet. Nem játszanak olyan jól, mint otthon, de ki sem kaptak még idén.”
 

„Úgy gondolom, egyedülálló és hatalmas klub, de nekünk fel kell venni a versenyt velük.”
 

„Nem tudom, hogy fog végzõdni a mérkõzés holnap este, de számunkra az elsõ és a legfontosabb az lesz, hogy megszerezzük a gyõzelmet.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!