Wilf meleg fogadtatása

Wilfried Zaha otthon érzi magát a Manchester Unitednél annak ellenére, hogy eddig csupán az elmúlt két hét során edzett együtt új csapattársaival.


A Crystal Palace-tól érkezett szélsõ eddig mindhárom felkészülési mérkõzésen szemkápráztató produkciót mutatott be és a Yokohama F-Marinos elleni összecsapáson is dicséretet érdemelt David Moyes-tól.

És bár Zaha még mindig nem hiszi el, hogy a United öltözõjében ülhet, azt mondja, már remekül beilleszkedett.

"Mindenki nagyon kedves és kellemesen érzem magam" - mondta a ManUtd.com-nak. Nagyon ideges voltam, amikor ide jöttem, de aztán hamar otthon éreztem magam."

"Az elsõ napomon kb. 100 emberrel kellett találkoznom. Mindenkivel kezet ráztam és arra gondoltam, 'soha nem fogok emlékezni ennyi névre'. De itt olyan, mint egy családban."

 


A csapat idõsebb tagjai is köszöntötték Zahát, aki elmondta, Danny Welbeckkel már szoros köteléket alkotott.

"Mindenki megtette a magáét. Rio szólt hozzám, Giggsy szintén így tett a pályán, segítve abban, hogy hol legyek éppen és hasonló dolgok."

"Welbz az egyike azoknak, akikkel a legtöbbet beszélgetek - õ, Adnan [Januzaj] és Alex [Büttner]."

"Anderson is nagyon rendes volt. Mindenki megpróbált segíteni abban, hogy kellemesen érezzem magam. Ez annyira jó volt. A klubnál mindenki nyugodt és a túra lehetõséget ad, hogy megismerjek mindenkit. Élvezem ezt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!