Zaha már várja a rajtot

Wilfried Zaha azt reméli, hogy a United címvédõ szezonjában minél több lehetõsége lesz majd a Vörös Ördögök csapatát erõsíteni.


A szélsõ megszerezte elsõ gólját az United színeiben a Cerezo Osaka elleni 2-2-es döntetlenre végzõdõ mérkõzés során, melyen David Moyes gárdájának elsõ gólját Shinji Kagawa szerezte, rögtön kihagyott tizenegyesét követõen.

 
Zaha remekül szerepelt a felkészülés során, mai gólja pedig elõrelépés volt a United elsõ csapatában való szerepléshez.
 
"Remek érzés" - lelkendezett Zaha az MUTV-nek adott interjújában.
 
"Közel voltam már a gólhoz az elmúlt napokban és most végre sikerült. Boldog vagyok, nagyon örülök a gólnak."
 
 
"Köszönöm Sir Alexnek, hogy megadta nekem a lehetõséget. Csodálatos érzés olyan játékosokkal egy csapatban játszani, mint Rio, Giggsy, van Persie és Welbz. Nagyon élveztem a meccset, nagyszerû lehetõség, hogy jobban összeszokjak a srácokkal, szinte máris otthonosan érzem magam. Mindenki biztat és ez egy remek érzés, ami inspirálóan hat rám, és már teljes mértékben érzem, hogy én a Manchester United játékosa vagyok."  
 
"Nagyon meleg volt, percenként tudtam volna szaladni a kispadhoz inni, de ez csak jobban megedz bennünket, és otthon már könnyebb lesz."
 
"Nagyszerû volt az utolsó percben gólt lõni a Vörös Ördögök csapatában, ezt már nagyon akartam, és remélem, ha elkezdõdik a szezon, lesz majd esélyem még a bizonyításra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!