Moyes tiszteleg csapata teljesítménye elõtt

David Moyes a Manchester United "legjobb teljesítményének" ítélte a felkészülési túra drámai, de szórakoztató, 2-2-es döntetlennel végzõdõ Cerezo Osaka elleni találkozóját.


A Vörös Ördögök két alkalommal kerültek hátrányba a japán gárdával szemben, de szerencsére sikerült kiegyenlíteniük mindkétszer. Shinji Kagawa kihagyott tizenegyese után szépített, majd Wilfried Zaha a 90. percben talált be a hazaiak hálójába.

 
A mérkõzést követõen a United menedzsere az MUTV-nek nem késlekedett méltatni csapata teljesítményét. 
 
 
"A Cerezo Osaka nagyon jól játszott. Van néhány ígéretes fiatal játékosuk."
 
"Nálunk pedig Zaha késõi gólja érdemel külön dicséretet, jól teljesített, nagy hatással volt a mérkõzésre. Azt hiszem a ma este doppingolni fogja a továbbiakban. A Unitedben nagyon jó a csapatmunka, mindenki a gól érdekében dolgozik, és ma sikerült egy fontos találatot szereznünk az utolsó percben. A csapat egészével is elégedett vagyok, úgy gondolom a legjobb teljesítményt nyújtották eddig a felkészülés során."
 
 
A United már az Ázsia túra utolsó állomására, a Hong Kong-i Kitchee FC elleni mérkõzésre összpontosít, amin Kagawa már nem vesz részt, mivel megérdemelt nyaralását tölti majd, amiben eddig nem sok része lehetett a Konföderációs kupán való szereplése miatt.
 
"Shinji a hazáját képviselte nyáron, és mi igyekszünk azon, hogy minden játékos legalább 4 hét pihenõt kapjon. Õ még ezt nem tudta kihasználni, így kap még egy hetet, amit gondolom a hazájában tölt majd el."
 
Egy másik játékos, aki nem valószínû, hogy szerepel hétfõn, az északír védõ Jonny Evans.
 
"Jonnynak van egy kisebb zúzódás a lábán, és nem nagyon akar javulni, így még pihenni fog, nem akarunk kockáztatni."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!