Moyes még nem döntött a kezdõrõl

David Moyes-ban még nem formálódott ki az a tizenegy, amelyet a Swansea City ellen pályára küld majd a Barclays Premier League idei szezonjának rajtján.


Az augusztus 17-én, szombaton a Liberty Stadiumban sorra kerülõ találkozó lesz a menedzser elsõ élvonalbeli találkozója azt követõen, hogy a tavalyi szezon végén Sir Alex Ferguson visszavonult menedzseri munkájától.

Azonban annak ellenére, hogy a skót szakember szorosan együtt dolgozik újonnan megkapott bajnokcsapatával az idei felkészülési túrán, még nem döntött, melyik kezdõt favorizálja és továbbra is értékelni akarja a játékosait a nagy összecsapás elõtt.

"Még mindig ismerkedem a játékosaimmal" - magyarázta David. "Több játékosom is otthon van, akikkel nem találkoztam még a válogatott kötelezettségeik miatt. Még nem fogalmazódott meg a fejemben a Swansea elleni mérkõzés kezdõcsapata. A szezon rajtja elõtt van még három találkozónk Európában, majd utána megnézzük."

 


A három fennmaradó mérkõzés közül az elsõ a Kitchee FC elleni lesz Hongkongban, melyet hétfõn játszik a csapat egy olyan pályán, amit hatalmas esõzések áztattak az utóbbi idõben, ezáltal nehéz körülményeket teremtve a játékra. És bár a fõnöknek vannak félelmei, reménykedik a helyzet javulásában.

"Vannak aggályaim a pálya talajával kapcsolatban, de ez elsõsorban az idõjárás miatt van és benne van Isten keze is, szóval nem tehetünk semmit. Holnap elutazunk Hongkongba és reméljük javuló helyzetet találunk majd és a pálya jobb lesz, mint az utóbbi idõben."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!