Zaha több gólt szeretne

Wilfried Zaha bízik abban, hogy a Cerezo Osakának lõtt elsõ manchesteri találata - amivel az utolsó pillanatban 2-2-re mentette az eredményt a United - után számos gólt szerez majd.


Bár a felkészülési szezonban lejátszott mérkõzéseket és gólokat nem számítják a hivatalos statisztikákhoz, Zaha bevallotta, önbizalmat merített elsõ találatából. És bár õ soha nem volt termékeny játékos, szeretné rendszeresen bevenni a Vörös Ördögök ellenfeleinek kapuját.

"Az elõzõ meccseken számos lehetõségem volt, úgyhogy örülök, hogy sikerült gólt szereznem" - mondta a ManUtd.comnak és a PA Sportnak. "Arról a pillanatról álmodtam. Egyszerûen csak gólt akartam szerezni a Manchester Unitedben és végül megtettem."

"Nem vagyok az a játékos, aki mindig betalál, bár szeretnék olyan lenni. Örülök, ha megtehetem, amikor esélyem van rá."

Zaha ismét megismételte vágyát, hogy a Unitednél maradjon és küzdjön helyéért az elsõ csapatnál ahelyett, hogy valahol máshol, kölcsönben szerezne tapasztalatot.

 


"A célom az, hogy a szezon során játékperceket kapjak. Az elsõ szezonom a Manchester Unitednél, nem akarok kölcsönbe menni. Csak játszani akarok, amikor megkapom a lehetõséget."

"Élvezetes volt a túra. Ez az elsõ alkalom, hogy távol vagyok így mindenkivel, ismerkedem velük és kezdünk kötõdni egymáshoz."

"Megilletõdött voltam, amikor ide kerültem. De körbenézve a játékosokon azt látom, hogy õk is olyan játékosok, akik a földön járnak. Olyanok, mint én, tényleg."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!