Moyes: Megbirkózunk a pályával

A Hongkong Stadion pályája valószínûleg nincs jó állapotban egy nemrég véget ért zuhogó esõ után, de Moyes hisz abban, hogy játékosai képesek lesznek megbirkózni a kihívással.


Hihetetlenül vizes körülmények között rendezték meg ezen a pályán a Premier League Asia Trophy mérkõzéseit a Manchester City, a Tottenham, a Sunderland és a South China csapatának részvételével.

 
A klubnak vissza kellett mondania a nyílt edzést a stadionban vasárnap este, hogy megõrizzék a pálya minõségét a hétfõ esti Kitchee elleni mérkõzésre, és Moyes biztos abban, hogy játékosainak nem fog problémát jelenteni a játéktér minõsége.
 
 
"Megszoktuk, hogy kiváló minõségû talajon játszunk, de az idõ szörnyû már néhány napja. A hongkongiak nem tudnak semmit se tenni ellene. Játszani fogunk, hiszen a játékosok már sokfajta talajon játszottak már, bár hozzászoktunk a jó felületekhez" - mondta a menedzser.
 
"Bízok benne, hogy minden rendben lesz. Az idõ egyre szárazabb, és remélem a pálya is jó lesz. Ez ugyanolyan jó mindkét csapat számára."
 
"A játékosok jó minõségû pályán is megsérülhetnek" - válaszolta a skót mester, amikor az aggodalmairól kérdezték, miszerint a játékosai megsérülhetnek. "Bármilyen talajon megtörténhet. Természetesen jobb lenne egy jó felület, de már a játékosok hozzászoktak."
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!