Ismét együtt

Rafael és Fabio da Silva nagyon örül annak, hogy az elõzõ szezon szétválása után ismét együtt vannak és közösen készülhetnek fel a következõ idényre.


Miközben Rafael a Vörös Ördögök elsõ számú jobb bekkjévé avanzsált, addig Fabio a QPR-nál szerzett egyre több elsõ csapatos tapasztalatot az elmúlt szezon során.

A testvérpár az AON által szponzorált felkészülési túrán azonban már ismét együtt van és nagyon élvezik a David Moyes menedzser irányítása alatti kihívást.

"A felkészülés teljesen az erõnlétrõl szól és mi keményen dolgozunk a túrán" - mondta Rafael a ManUtd.com-nak. "Jó nyarunk volt, remekül pihentünk, de hiányzott a foci!"

"A Sydney-ben töltött hetünk nagyon eredményes volt. Nagyszerû létesítményekben dolgozhattunk és nagyon szép országban voltunk. Nagyon jó volt, hogy keményen dolgoztunk együtt az edzéseken."

 


Fabio ugyanígy vélekedett, hozzátéve azt: "Nagyszerû, hogy visszatértem a testvéremhez."

"Mindketten sokkal érettebbek lettünk az elõzõ év során. A QPR-nál töltött idõm sokat segített abban, hogy érettebbé váljak és úgy vélem, a testvéremnek is segített az, hogy távol voltunk egymástól, hiszen csodás volt a legutóbbi szezonja."

"Ahogy testvérem is mondta, jól mennek a dolgok a szezon elõtt. A menedzsernek ugyanolyan a mentalitása, mint Sir Alex-nek - gyõzni akar. Keményen dolgozik, akárcsak a játékosok, mert még több trófeát akarunk nyerni. Reméljük meg tudjuk tenni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!