Moyes boldog a látottak miatt

David Moyes elégedett volt azzal, amit csapata a mai, Kitchee FC elleni 5-2-es siker során mutatott az igen csak forró Hongkongban, ahol ráadásul a pálya talaja sem volt megfelelõ.


Danny Welbeck, Chris Smalling, Fabio, Adnan Januzaj és Jesse Lingard mindannyian gólt szereztek a Hong Kong Stadiumban, a Vörös Ördögök idei felkészülési túrájának utolsó állomásán, mielõtt hazatérnének, hogy befejezzék felkészülésüket az új szezonra.

Moyes elégedett volt csapata fejlõdésével, készülve a következõ havi szezonrajtra. "Úgy gondolom, játékosaink nagyon jól játszottak egy nehéz talajon" - mondta a menedzser a találkozó utáni sajtótájékoztatón. "Úgy játszottunk, mintha jó pályán lettünk volna. Jól játszottunk és a szurkolók számára is izgalmas mérkõzés volt ez."

"Túl sokat nem aggódtunk a gyepszõnyeg miatt. Jól játszottunk, elõre léptünk. Próbáljuk a játékosaink erõnléti állapotát megfelelõ állapotba hozni a szezon startjára és ez egy újabb kemény próba volt igen meleg körülmények között. Boldog vagyok emiatt. Most visszatérünk az Egyesült Királyságba és készen állunk, hogy pár nap múlva Svédoszágba utazzunk."

 


A Vörös Ördögök következõ ellenfele augusztus 6-án az AIK Stockholm lesz, még mielõtt a Wigan Athletic elleni Community Shieldre sorra kerülne a Wembley-ben.

Most, hogy a csapat visszarepül Angliába, a United új menedszere elmélkedhet új munkahelyének hasznos elsõ hónapjáról.

"Nagy élmény volt az elsõ túrám és megtapasztaltam, mit jelent a klub az egész világon. Megismerkedtem a játékosokkal, beilleszkedtem az új környezetembe. A játékosok hosszú idõn át egy nagyszerû menedzserrel dolgoztak, most pedig meg kell ismerniük engem."

"Idõbe telik ez, de élvezem a munkát velük. Megláthatom, miért is bajnokok õk - a viselkedésük és a munkához való viszonyuk miatt."

"Ismertem ezeket a játékosokat, mert az elmúlt pár évben figyeltem õket. De látni a fiatalokat - Adnant, Lingardot és Zahát -, akiket nem ismertem annyira, azt gondolom, arra fognak gondolni, hogy ide jöttek és hozzátettek a csapathoz."

"Az elsõ félidõben nagyon jók voltunk. A második játékrészben sokkal többet beleadott a Kitchee. Remélem, hogy mind a szurkolók, mind pedig a játékosaik élvezték a találkozót."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!