Smalling új céljai

Miután a Kitchee FC elleni 5-2 során elképesztõ fejessel szerzett gólt, Chris Smalling szeretne javítani góljainak számán az elkövetkezendõ szezon során.


A 23 éves védõ a 22. percben emelkedett a magasba Tom Cleverley beívelésére, majd bólintott a hálóba, hozzásegítve David Moyes csapatát egy könnyed gyõzelemhez a Hong Kong Stadiumban annak ellenére is, hogy fojtogató hõségben és rossz gyepszõnyegen kellett játszaniuk.

"Nehéz volt, minden egyes mérkõzés nehéz volt ilyen hõségben, de remélhetõleg ez hasznunkra lesz a szezon során" - mondta Chris az MUTV-nek. "Jó volt, hogy a gól is összejött, de az igazat megvallva mesterhármast is szerezhettem volna. Remélhetõleg több lehetõségem is lesz a késõbbiekben, mint most is volt."

"Vártam már erre a gólra, mert az elõzõ szezonban nem sokat sikerült szereznem. Remélem, hogy ebben a szezonban sikerül többször betalálnom."

 


Miután a tavaly nyári felkészülést sérülés maitt teljesen kihagyta, Smalling összességében örül annak, hogy hétfõn szerepelhetett és bízik abban, hogy jó állapotban kezdi majd a szezont.

"Elég frusztráló volt a legutóbbi szezon, úgyhogy jó, hogy részt vehettem a felkészülési szezonban, mivel legutóbb nem tudtam, és így most jól érzem magam. Minél több meccs, annál jobb."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!