Januzaj élvezi a fejlõdést

Adnan Januzaj elkötelezett, hogy folytassa az egyéni felemelkedését a Manchester Unitednél, miután letette a névjegyét az AON által fémjelzett 2013-as felkészülési túrán.


A bimbózó belga tehetség számos lenyûgözõ produkcióval rukkolt elõ David Moyes gárdájában, hétfõn pedig ismét felhívta magára a figyelmet Hongkongban, miután Alexander Büttner beadását befejelte, megszerezve ezzel a United negyedik gólját a Kitchee FC ellen arott 5-2-es gyõzelem során.

 
És most, hogy csupán csak egy meccs választja el attól, hogy visszatérjen az Old Traffordra, az Év Utánpótlás Játékosa alig várja, hogy folyassa a már eddig is figyelemre méltó munkáját az elsõ csapattal.
 
"Jól esett gólt szerezni. Remek beadás volt Alextõl, én pedig pont jó helyen voltam, hogy befejelhessem" - mondta Adnan az MUTV-nek.
 
 
"Szerintem mindannyian remekül teljesítettünk. Jól tartottuk a labdát és ez volt a lényeges különbség. Persze az is meghatározta a játék képét, hogy már korán sikerült betalálnunk."
 
"Sikerült egy-két dolgot jól csinálnom a túra során és remélem ezt fogom tudni majd folytatni. Erre figyelni fogok. Keményen fogok dolgozni és megpróbálom azt folytatni, amit most csinálok."
 
Chris Smalling, aki szintén föliratkozott a mai nap a góllövõlistára, magabiztos afelõl, hogy a fiatal támadó megállja majd a helyét az Old Traffordon vállvetve akadémiai társával, Jesse Lingarddal. 
 
"Éltek a lehetõséggel" - magyarázta Smalling.
 
"Jó, hogy a menedzser megadta a lehetõséget ezeknek a fiatal játékosoknak, õk pedig igazán ki tudták ezt használni. Szerintem mindegyikük bejelentkezett a szezon kezdésre, ehhez pedig remek teljesítmény tudnak felmutatni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!