Rooney félt a reakcióktól

Wayne Rooney elárulta, félt attól, hogy mi lesz a Manchester United szurkolóinak reakciója, amikor a hétvégi Wigan elleni mérkõzésen hosszú idõ után újra pályára lépett.


Az angol válogatott csatár csereként lépett pályára a Wigan elleni 2-0-ra megnyert bajnokin, ahol becserélésekor vegyes fogadtatásban részesítette az Old Trafford közönsége.

 

Rooney, aki bokasérülésébõl épült fel mostanra, elõször lépett pályára a klub színeiben azóta, hogy kétségeit fejezte ki a klub jövõjét illetõen, mielõtt végül mégiscsak a maradás mellett döntve aláírta új szerzõdését. 

 

"Hosszú ideig sérült voltam, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem aggódtam amiatt, hogy mi lesz a szurkolók reakciója. Azonban a fogadtatás lenyûgözõ volt, én pedig így csak arra koncentrálhattam, hogy gólt szerezzek, és segíthessem a csapatomat" - mondta a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"A közönség reakciója fantasztikus volt. Megértem a szurkolók csalódottságát a szerzõdéshosszabbítási huza-vona okán, azonban az egész a média teljes figyelme mellett zajlott, ez pedig megnehezítette a helyzetet."

 

"De végül az a legfontosabb számomra, és a klub számára is, hogy megtudtunk egyezni az új szerzõdésben."

 

"Új szerzõdést írtam alá, hogy továbbra is itt játszhassak, és a hosszútávú jövõm a Manchester Unitednél van."

 

 

Rooney sietett leszögezni, hogy semmi sem igaz azokból a pletykákból, hogy a körülötte lévõ herce-hurca okán megromlott volna kapcsolata csapattársaival is.

 

"A játékosok végig rendesek voltak" - tette hozzá.

 

"Nincsen semmilyen probléma a szerzõdés megkötése óta, de elõtte se volt. A sajtó valószínûleg a bolhából csinált elefántot."

 

"Én mindig tudattam mindenkivel, hogy szeretnék ennél a klubnál maradni. Voltak aggodaimaim, és a véleményemnek hangot is adtam, de végül sikerült egyezségre jutnom, és a jövõm együtt fog íródni a Manchester Uniteddel."

 

"Szeretném úgy segíteni a fiatal játékosokat, ahogy Giggsy, Scholesy, vagy Gary Neville segített engem. Szeretnék itt lenni és a klub sikereiben továbbra is részt venni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!