Lingard játszana Svédországban

Jesse Lingard ígéretes formáját kívánja folytatni a Manchester United szezon elõtti túrájának következõ állomásán, az AIK Fotboll elleni Stockholmban megrendezett barátságos mérkõzésen augusztus 6-án.


Lehet, hogy csupán barátságos mérkõzés, de a Vörös Ördögökre nagy mérkõzés vár, hiszen utolsó lehetõség lesz a játékosok számára, hogy a túra során bizonyíthassanak David Moyesnak a jövõ hétvégi Community Shield elõtt.
 
A Svédországba tartó repülõútra azon játékosok is visszatérhetnek, akik kimaradtak a túra elsõ 5 mérkõzésérõl, többek között Wayne Rooney, Nemanja Vidic, Antonio Valencia és Javier Hernandez.
 
 
Lingard reméli, hogy szerephez juthat, miután eddig 4 gólt is szerzett a turnén, beleértve a látványos gyõzelmek alkalmaival az A-league All Stars ellen Sydney-ben és a Kitchee FC ellen Hong Kongban. "Remélem, hogy pályára léphetek Svédországban és lesz alkalmam gólt szerezni, hogy szerepelhessek a menedzser terveiben" - mondta a 20 éves játékos a ManUtd.com-nak.
 
"Az AIK a szezon közepén tart, valószínûleg kicsit fittebbek is, hiszen mi még csak a felkészülés végén tartunk. Ennek ellenére szórakoztató játékkal próbálunk elõrukkolni, rengeteg rajongónk van Skandináviában, így remek fogadtatásra számítok."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!