Wootton túl van a sérüléseken

Scott Wootton örült a felkészülés során tapasztalt erõnléti állapotának azok után, hogy egy combizom sérülés igen rövidre vágta tavalyi kölcsönszerzõdését a Peterborough Unitednél.


A Vörös Ördögök fiatal belsõ védõje tavaly a Newcastle elleni Ligakupa mérkõzésen debütálhatott Sir Alex irányítása alatt és összesen négyszer lépett pályára az elsõ csapatban. Második kölcsönadása alatt az volt a célja, hogy rendszeres lehetõséghez jusson, ám végül õ és Davide Petrucci is hiányzott a Championship szezon csúcspontjáról.

A Crewe ellen a jobb bekk posztján kezdett, majd Nemanja Vidic lecserélése után visszakerült megszokott helyére, a védelem belsejébe és úgy tûnt, visszakerült csúcsformájához.

"Ez egy nagyon bosszantó sérülés volt" - vallotta be a ManUtd.com-nak. "Megízleltem az elsõ csapatot, majd elmentem kölcsönbe a rendszeres játék miatt."

 


"Úgyhogy egy ilyen komoly sérülés, ami 5-6 hónapig eltartott, nyilvánvalóan feldúlt. Ez volt az elsõ izomsérülésem. Párszor már eltört a csont a lábamban, de izomsérülések közül ez volt az elsõ komolyabb, és a sok kihagyás nagyon kiábrándító volt."

"De visszatértem a felkészülés elsõ napjától kezdve, jól érzem magam, jobban nem is mehetnének a dolgok. Minden meccsen játszottam, mindet végig, nem volt gond sérülések terén, szóval visszatértem, jól és fittnek érzem magam."

A 21 éves védõ legújabb feladata az, hogy David Moyes felfigyeljen rá és arra törekszik, hogy számos lehetõséget kapjon a közeljövõben.

"Természetesen az új emberek, stábtagok és menedzser felé mindenki szerint nagyon fontos az elsõ benyomás. Ezért örülök annak, hogy most fittnek és élesnek érzem magam és ha a menedzser visszatér a túráról, remélem tudok rá hatni."

"A legfontosabb az volt, hogy túljussunk ezeken a meccseken minden gond nélkül vagy hogy ne ismétlõdjenek meg a sérülések. Örülök, hogy megcsináltam ezt, ezután majd meglátjuk, mi lesz. Remélhetõleg a túra következõ részében részt veszek majd, de ha nem, akkor is van egy nagy meccs a Manchester City ellen [a Lancashire Senior Cup döntõje], Rio tiszteletére rendezett meccs és a Community Shield is. Csak továbbra is, lehajtott fejjel, keményen kell dolgoznom és majd meglátjuk, mi lesz."

 


A védõ elégedett volt a Crewe elleni teljesítménnyel, Joyce csapata túl erõsnek bizonyult a League One-ban szereplõ csapatának.

"Két fantasztikus gólt szerzett Nani, mindenki tisztában van kvalitásaival és azzal, mennyire jó a labdával" - folytatta Wootton. "Ez egy könnyed gyõzelem volt."

"A Crewe egy remek klub, nagyszerû hírnévvel azon játékosok miatt, akiket kineveltek, jó focit játszanak, úgyhogy tudtuk, hogy kemény meccs lesz, de a srácok nagyon jól játszottak. Veretlenek vagyunk eddig és ezt most a szezon során is szeretnénk folytatni."

"Középsõ védõként szeretek játszani, az az én posztom, de jól éreztem magam jobb bekk poszton is. Volt egy lövésem, ami mellé ment és olykor elõre is törtem, amit nagyon élveztem, úgyhogy nem bánom, hogy a védelem jobb szélén szerepeltem."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!