Nagy hét következik

A Manchester United ma délután Svédországba repül, hiszen a csapat ezen a héten 3 mérkõzést játszik, 3 különbözõ városban, s David Moyes-nak adva az esély, hogy a hétvégén megnyerje elsõ trófeáját a Vörös Ördögök menedzsereként.


A Vörös Ördögök hétvégén a Wigan együttesével csapnak össze a Wembley-ben, az ezt megelõzõ 7 napban pedig kétszer is pályára lépnek, hisz kedd este barátságos mérkõzést játszanak az AIK Fotboll csapatával, majd Rio Ferdinand tiszteletére megrendezett találkozón a Sevilla látogat az Old Traffordra pénteken.
 
David Moyes várhatóan erõs csapatot küld pályára Svédországban, ahol azon játékosok is szerepet kaphatnak, akik nem utaztak el a 3 hetes felkészülési túrára a sérülések vagy válogatottbeli kötelezettségük miatt.
 
Mindhárom mérkõzés kemény teszt lesz a Vörös Ördögök számára az elsõ Premier League-meccsük elõtt, amikor is a Swansea City-vel csapnak össze augusztus 17-én, de jelenleg a Community Shield a legfontosabb a játékosok, a szurkolók, és persze az új menedzser számára is.
 
Már nem barátságos felkészülési találkozóról lesz szó, hanem a Community Shield megnyeresérõl, és David Moyes-nak lehetõsége van arra, hogy trófeával kezdje karrierjét a Unitednél.
 
Az új menedzser nyilatkozott a klub hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek (amely augusztus 7-én, szerdán jelenik meg), amelyben elismeri, hogy igazából õ nem vállalt oroszlánrészt az esetleges Community Shield gyõzelembõl.
 
 
"Arra törekszem, hogy megszerezzem elsõ trófeámat, de ha sikerül is, azzal tisztában kell lenni, hogy ebben Sir Alex keze van" - mondta Moyes. "Remek munkát végzett a Premier League elõzõ szezonjában, s most ezért lehetünk ott a Community Shield-döntõjében."
 
"Minden tõlem telhetõt megteszek, hogy véghez vigyem a feladatom, de Sir Alex az, akinek kijár a dicséret, ha sikerrel járunk a Wembley-ben."
 
A United augusztus 6-án, kedden az AIK Fotboll együttesével játszik Stockholmban, a Sevilla csapatát augusztus 9-én, pénteken fogadja az Old Traffordon, továbbá a Wigan ellen augusztus 11-én lép pályára a Wembley-ben vasárnap.
 
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!