Carrick: Fél szemmel a Swansea-ra figyelünk

Michael Carrick elmondása szerint a játékosok eltökélten dolgoznak azon, hogy az igen sûrû hetet leginkább erõnlétük javítására használják fel, miközben egyre közeledik a Swansea City elleni bajnoki nyitány.


A Vörös Ördögök hétfõn Svédországba repültek, hogy az AON által támogatott idei felkészülési túra utolsó állomásán ma este megmérkõzzenek az AIK Stockholmmal. Ezt Rio Ferdinand tiszteletére rendezendõ, Sevilla elleni találkozó követi pénteken az Old Traffordon, mielõtt vasárnap a Wembley-ben a Wigan elleni Community Shieldre kerül sor.

Míg egyesek az AON Training Complex-ben maradtak erõnlétük javítása céljából, mások, akik a túra elsõ részét kihagyták, mint Nemanja Vidic és Nani elrepültek Stockholmba, hogy a zárt kapus meccs után még több játékpercet kapjanak. Carrick szerint az, hogy egy olyan AIK-kal találkoznak, mely a szezonja kellõs közepén tart, egy olyan tesztet biztosít David Moyes csapata számára, mely szükséges a Swansea elleni idegenbeli mérkõzésre nézve.

 


"Itt az idõ, amikor már tényleg a szezon elsõ meccsére kezdesz gondolni" - mondta a középpályás a ManUtd.com-nak. "A túránk fõ részérõl pár napra visszatértünk és most mindenki az elsõ meccsre koncentrál."

"Arról szól ez, hogy minden meccsre készen állj és a keddi jó lehetõség arra, hogy olyanok is pályára lépjenek, akik a közelmúltban nem sokszor tették ezt, valamint azoknak is jól jön a játékperc, akik játszottak a felkészülés során. Erõnléteden, általános játékon és az élességeden is segít."

"Ezek a találkozók mindig tesztek, mert olyan csapatok ellen játszol, akik már teljes erõnlétben vannak, míg mi még csak építjük a sajátunkat. Az a célja ennek, hogy megbizonyosodjunk arról, jól játszunk, jól teljesítünk, mert büszkék vagyunk magunkra és megfelelõ módon akarjuk képviselni a klubot. És persze abban is biztosak akarunk lenni, hogy készen állunk az elsõ meccsre. Mozgalmas hetünk jön, de fontos lesz számunkra."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!