Nani tündökölhet Svédországban

Quinton Fortune szerint a stockholmi Friends Arena tökéletes hely lehet Nani számára, hogy megcsillogtassa tehetségét.


A portugál szélsõ elsõ alkalommal szerepelhet David Moyes gárdájában, miután a Crewe elleni felkészülési mérkõzésen a tartalékok között élességérõl tett bizonyságot és így az AIK elleni találkozó lehetõséget jelenthet számára, hogy jó benyomást keltsen új menedzserében.

Miután Wilfried Zaha remekelt a felkészülési túrán, még nagyobb verseny lesz a szélsõ posztokért, kiegészülve Ashley Younggal és Antonio Valenciával - akik azonban most nem utaztak el Svédországba - ráadásul a két fiatal, Adnan Januzaj és Jesse Lingard is tud szélen szerepelni.

"Biztos vagyok abban, hogy úgy akarunk oda menni, hogy jól teljesítünk" - mondta Fortune a ManUtd.com-nak. "Van néhány olyan játékos, aki kimaradt a túrától vagy hosszabb pihenõt kapott, de most itt a lehetõség a menedzser számára, hogy edzés után lássa õket meccsen is."

"Rio tiszteletmeccse és a Community Shield is van még, így egyszerû a helyzet - jól kell teljesíts, hogy nehéz helyzetbe hozd a menedzsert. A srácok jó formában vannak és újabb 90 percet nyomhatnak meg."

 


"Mindig ez történik, ha ugyanarra a posztra hozol egy játékost. Zaha kiemelkedõ volt, mindent megtett, amit egy új játékostól várni szeretnél és ez versenyre készteti Nanit. Ez remek, mert azt szeretnéd látni, hogy az ilyen versenyhelyzetekkel egymást nyomják a játékosok a menedzser lenyûgözése érdekében. Úgyhogy ez egy nagyszerû lehetõség Nani számára."

"Az AIK nyakig van a szezonjában, jó helyen vannak a bajnokságban, így nem biztos, hogy teljes erõt felsorakoztatnak majd, bár nem mindennapi, hogy a United ellen játszhatsz és ha én lennék a menedzserük, szeretném kihasználni a lehetõséget."

Ezúttal Lingard és Januzaj nem utazott el, nem úgy, mint Angelo Henriquez, aki a chilei válogatottal részt vett az U20-as világbajnokságon.

"Jesse-t és Adnant ismét szeretném látni, de ismerem Angelót az elõzõ szezonból, még mielõtt a Wiganhez került volna kölcsönbe."

"Ez most egy újabb lehetõség számára, hogy megmutassa a menedzsernek, mire képes. Kimegy oda és megmutatja értékét. A menedzser látta már edzésen és ha jó volt, akkor õ egy újabb játékos, aki versenyhelyzetet teremt elöl, és minél nagyobb a verseny, annál jobb."



 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!