Vidic készen áll a szezonkezdésre

Nemanja Vidic szerint a Manchester United kemény teszten van túl, az AIK elleni 1-1-es eredménnyel záruló barátságos mérkõzést követõen.


A tegnapi találkozó volt az elsõ alkalom a nyár folyamán, hogy Vidic 90 percet játszott, és a védõ határozottan érzi, készen áll a Vörös Ördögök címvédõ szezonjának rajtjára.

 
"Örülök, hogy 90 percet játszhattam" -mondta Vidic az MUTV-nek.
 
"Már rég voltam pályán teljes játékidõt, de úgy érzem jó formában vagyok. Remélem még lesz lehetõségem szerepelni a bajnokság indítása elõtt, hogy tökéletesen formába lendüljek. Bosszantó, ha sokáig nem szerepelhet az ember, legyen bármilyen jó az edzés, nem pótolja az éles játékot."
 
 
Robin Quaison szerezte meg a mérkõzés elsõ gólját, amikor egy óvatlan pillanatban elment Vidic mellet, aki egyébként végig keményen dolgozott, így a szervezõk is neki ítélték a meccs embere díjat. 
 
"Az AIK sok munkát adott nekünk, mi pedig túl sokszor engedtük közel õket a kapuhoz. Még javítanunk kell, hogy minél hatékonyabb legyen a védelmünk. Tudjunk pontosan, hogy mit kell tennünk és úgy érzem minden rendben lesz a startra."
 
Vidic elõször játszott  David Moyes irányítása alatt, és a szerb hátvéd elégedett a közös munkával.
 
"Ha új menedzser érkezik természetes, hogy  felkészülünk az új dolgokra, de eddig nem kellett semmi olyat tennünk amit eddig ne tettünk volna. Keményen dolgozunk, ahogyan eddig is, remek formában van a csapat és készen állunk a szezonkezdésre."
 
"Intenzíven zajlanak az edzések, de erre a meccsre nagy szükségünk volt. Az Aik a szezon közepén jár, így már eléggé éles volt a játékuk, nekünk pedig pont arra volt szükségünk, hogy jól megdolgoztassanak bennünket. Kellett egy keményebb meccs, hogy készen álljunk a szezon eleji nagy csatákra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!