Nani és Evans megsérült

Nani és Jonny Evans sérülés miatt idõ elõtt hagyta el a Friends Arénát, amikor a United 1-1-es döntetlent játszott az AIK Fotboll együttesével kedd este, viszont David Moyes ragaszkodik ahhoz, hogy elsõsorban elõvigyázatosságból cserélte le játékosait.


A portugál szélsõ, Nani nagyon élt az elsõ fél órában, aztán ágyék fájdalomra panaszkodott, míg Evans a bokájára kapott rúgás miatt szenvedett.

 
David Moyes mindezt megerõsítette az MUTV-nek a mérkõzés után: "Jonny valóban rúgást kapott a bokájára. Úgy gondolta, hogy képes lesz folytatni, de ha fennt marad, akkor rosszabbodhatott volna az állapota."
 
"Nani az ágyékára panaszkodott, így nem akartam kockáztatni. Úgy véltük, biztonságosabb, ha idõben lehozzuk a pályáról."
 
Azonban nem csak rossz dolgok történtek, hiszen a csapatkapitány, Nemanja Vidic elsõ teljes mérkõzését játszotta végig a szezon elõtti felkészülés során, míg Robin van Persie is elõször maradt 90 percen keresztül a pályán.
 
 
"Nagy dolog számunkra, hogy [Nemanja] az egész találkozót végig játszotta" - mondta Moyes. "Ahogy Robin is - 90 percet kapott. Õ már más mérkõzéseken is szerepelt, de meg akartunk bizonyosodni róla, hogy a 90 percet is végig bírja-e. Ahogy néhány más játékossal is ugyanígy tettünk."
 
"Ez kemény edzés volt számunkra, és néhányszor jó dolgokat mutattak a srácok. Ha éltünk volna a lehetõségeinkkel, megnyerhettük volna a meccset."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!