Moyes elégedett

David Moyes elégedett volt azzal, amit az idei felkészülési túra utolsó állomásán látott, de fájlalja, hogy a Vörös Ördögök pazarlóak voltak a kapu elõtt az AIK Stockholm elleni 1-1 során.


A Unitednek hátrányból kellett felállnia a találkozón, miután Robin Quaison a 49. percben csodálatos lövéssel szerzett vezetést a hazaiak számára. A fiatal chilei csatár, Angelo Henriquez - aki még az elsõ félidõben állt be a sérült Nani helyére - a 68. percben kiegyenlítette az eredményt. A Vörös Ördögök számos lehetõséget kihagytak, amikkel megnyerhették volna a találkozót.

"Kemény meccs volt számunkra" - mondta David Moyes az MUTV-nek. "Az elsõ félidõben kicsit jobbak voltak és csalódott voltam, hogy adtunk nekik néhány lehetõséget."

"De az elsõ 15 percben így is szerezhettünk volna 3 vagy 4 gólt is, reméltem, hogy az egyik beadás embert talál, de nem így lett."

"Miután a második félidõben hátrányba kerültünk, korlátoztuk a lehetõségeiket és megvolt néhány sajátunk. Úgy vélem, meg kellett volna nyerni a mérkõzést a második félidõben."

 


Annak ellenére, hogy a United képtelen volt másodszor kapuba találni, Moyes elégedett volt az AIK által nyújtott próbával a szezon elõtti felkészülés ezen döntõ pontján.

"Elég kemény edzés volt ez számunkra és olykor nagyon jól játszottak. De ha berúgtuk volna a helyzeteinket, nyertünk volna."

"Ahogy a felkészülési szezon halad, már majdnem ott vagyunk. Kicsit több folytonosságot szeretnénk - volt 1-2 olyan játékosunk, akik visszatértek a csapatba, majd sérülés miatt megint kiestek - de a játékosok nagyszerûek voltak és már nagyon várom a szezonkezdést."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!