Moyes:Lesznek igazolások

David Moyes határozottan kijelentette az AIK elleni 1-1-es döntetlenre végzõdõ barátságos találkozót követõen, hogy a Unitedhez érkezni fog új játékos.


Moyesnak eddig egyedül Guillermo Valerát sikerült az Old Traffordonra csábítania, és még a jövõ zenéje az is, hogy mikor fog szerepelni a United elsõ csapatában a fiatal uruguayi hátvéd.

 
A Unitednek eddig nem sikerült megszereznie Thiago Alcantarát, Cesc Fabregas-t és Leighton Baines-t sem, de Moyes állítja, hogy lesz új igazolás még a nyár folyamán.
 
"Szeretnénk még játékosokat hozni mielõtt bezárul az átigazolási ablak. Rajta vagyunk a dolgon, de ha most azt kérdezi, ki van közel hozzánk, nem tudok konkrét választ adni. Más részrõl teljesen nyugodt vagyok, így is erõs keretünk van,  képesek megnyerni a bajnokságot, ahogyan azt tavaly is tették. Sok minden történhet még a startig, rajta vagyunk az igazolásokon."
 
 
Arra a kérdésre, hogy áll Fabregas megszerzésének ügye, Moyes a következõket válaszolta: "Nem tudok ezzel kapcsolatban semmi újat mondani, rajta vagyunk a transzfereken, szeretnénk igazolni, de már egy így is egy bajnok csapatom van és alig várom, hogy elkezdõdjön a szezon."
 
A Chelsea viszont folyamatosan ostromolja a Unitedet, Wayne Rooney megszerzése érdekében, de Moyes továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a csatár semmipénzért nem eladó. Arra a kérdésre, hogy mit szól Rooney a londoniak ajánlatához, és hogy meggyõzhetõ-e arról, hogy az Old Traffordon maradjon, a skót tréner így felelt: "Nem tudom, mit szól hozzá, nem beszéltünk errõl. A Manchester Unitednél senkit sem kell arról gyõzködni, hogy maradjon."
 
 
A 27 éves csatár kihagyta az AIK elleni találkozót és szereplése kétséges a Rio Ferdinand tiszteletére rendezett Sevilla elleni, továbbá a Community Shield mérkõzéseken is, hiszen vállsérülést szenvedett.
 
"Igen, megsérült a válla, bár nem súlyos és remélhetõleg hamar felépül, de nem hiszem, hogy készen áll péntekre és feltehetõen a Community Shield-en sem szerepel a kihagyásai miatt."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!