Martinez: Nem érkezett ajánlat Fellainiért

Roberto Martinez, az Everton menedzsere tagadta, hogy Manchester Unitedtõl ajánlat érkezett volna Marouane Fellainiért.


A szerdán megjelent sajtóhírek szerint David Moyes kész visszatérni egykori csapatához, hogy ajánlatot tegyen Fellainiért, miután Cesc Fabregas leigazolása továbbra is nehéznek bizonyul.
 
A belga középpályás is pályán volt, amikor az Everton vereséget szenvedett a Valenciától az Egyesült Államokbeli túra utolsó mérkõzésén, továbbá Moyes utódja, Martinez elmondása szerint csapatában egyelõre minden marad a régiben.
 
"Nem érkezett ajánlat" - mondta Martinez. "Amikor arról olvasol, hogy valaki iránt érdeklõdnek, nem jelenti azt, hogy ténylegesen ajánlatot tettek érte."
 
"Marouane igazán keményen dolgozik. Leighton Baines szintúgy a keményen eddz a csapattal, és ez minden, ami számít."
 
 
"A szezon azon részében vagyunk, amikor médiában folyamatosan hasonló hírek röppennek fel, amely sajnálatos, de mindez nem zavarhat meg bennünket meg a munkánkban. Személy szerint egyáltalán nem érdekel."
 
"A média ezen spekulációi soha nem fognak lecsendesülni. Az elsõ naptól kezdve, mint menedzser folyamatosan csak a kemény munkára kívánok összpontosítani. Nem bánom, hogy játékosaim az újságok címlapjára kerülnek. Ez remek számunkra, hiszen azt jelenti, hogy jól vannak és  nagyszerûen teljesítenek."
 
"Én csupán arra koncentrálok, hogy csapatom minél erõsebb legyen a szezon kezdetre. Ennyi gondom van."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!