Angelo tovább fejlõdne

Angelo Henriquez továbbra is szeretne fejlõdni azok után, hogy az elsõ csapatos debütálásán gólt szerzett az AIK Stockholm ellen, ezzel mentve 1-1-re az eredményt az utolsó felkészülési mérkõzésen.


A 19 éves csatár a padról beállva helyettesítette a lesérült Nanit a Friends Arenában, majd a második félidõben gókjával kiegyenlítette a találkozó állását.

Henriquez igen boldog ember volt a meccset követõen és a ManUtd.comnak elmondta, eltökélt, hogy erre az élményre építsen.

"Hogy elsõ alkalommal voltam tagja az elsõ csapatnak és gólt is szereztem, ez nagyszerû pillanat számomra" - mondta a fiatal.

"Fantasztikus volt együtt edzeni a csapattal és még több idõt tölteni a játékosokkal. Sokat tanulok tõlük."

Henriquez elmondása szerint még nem beszélt David Moyesszal arról, hogy ismét kölcsönbe megy-e, mint tette azt az elõzõ szezon második felében, amikor a Wiganhez került, vagy marad az Old Traffordon.

 


A chilei csatár nagyon élvezte wigani idõszakát és a vasárnapi Community Shield nagy meccs lesz számára.

"A Wigan különleges hely marad a szívemben és különleges találkozó lesz számomra az. Nagyon várom már és remélem, sikerül olyan eredményt elérnünk, amit akarunk. Fontos számunkra, hogy megnyerjük a kupát."

"A Wigannél töltött idõszak sokat segített. Nagy élmény volt az elsõ csapatban lenni és játszani nagy meccsen a Premier League-ben és az FA-kupában."

"A legfontosabb, amit ott tanultam az az, hogy a Premier League a világ egyik legnagyobb és legfontosabb bajnoksága és minden egyes meccsen a legjobbadat kell add."

"Tovább akarok fejlõdni és ehhez keményen kell dolgoznom, a legjobbamat kell adnom."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!