Meglepetés a szünetben

Rio Ferdinand a holnapi mérkõzés szünetében meglepetéssel készül.


A védõ tiszteletére megrendezendõ mérkõzést péntek este rendezik meg, amely során a Sevilla lesz a Vörös Ördögök ellenfele és bár a találkozót komoly felkészülési mérkõzésnek tekintik a vasárnapi Community Shield elõtt, a 34 éves játékos bevallotta, tartogat valamit az összecsapás szünetére.

"Sokan megjelennek majd" - felelte Ferdinand a ManUtd.com-nak, amikor a lehetséges meglepetésrõl kérdezték. "Mivel a menedzser komoly szezon elõtti mérkõzést akar kihozni ebbõl, ez szabályoz engem, de azt tudom mondani, a félidõben lesz néhány meglepetés."

"Nem vagyok ideges, de természetesen egész nap során rám szegezõdik a figyelem és a csapat környezetében nyugodtabb vagyok, mert ott nõttem fel. De szép lesz együtt élvezni az egészet a szurkolókkal, az emberekkel, akik részt vesznek ebben, a családommal és barátaimmal."

Ferdinand az Old Trafford Megastore-jában beszélt minderrõl, miközben új könyvjét dedikálta, mely bemutatja illusztris idõszakát, amit az Álmok színházában töltött.

 


És ahogy mondja, a könyv készítése közben élvezetes volt visszaemlékeznie az emlékekre: "Ez jó volt erre, mindennél jobb. Az emlékek, felidézni a régi idõket, látni régi képeket; rengeteg képen kellett átrágnom magam és beszélni arról, amit ábrázol."

"Ebben a könyben mélyebbre mentem abban, milyen érzelmek voltak akkoriban és mi volt akkor, amit a kép ábrázol."

"Profiként mindig arra mész, hogy megnyerd a következõ dolgot és valójában nem ülsz le soha azon gondolkodva, mit értél el, és ez volt az elsõ pillanat, hogy ezt kicsit megtettem. Élveztem."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!