Moyes: A szurkoló a siker kulcsa

David Moyes a Manchester United hihetetlen szurkolótáborát dicsérte, mely elkísérte a csapatot a vasárnapi Community Shieldre.


Mintegy 50 ezer manchesteri drukker látogatott ki a nemzeti stadionba, hogy lássa, amint a Vörös Ördögök 2-0 arányban legyõzik a Wigant, miközben csodálatos szurkolás folyt a háttérben a kezdettõl egészen a végéig. A menedzsert pedig felbátorította ez a hangzavar és úgy hiszi, az ilyen háttér döntõ fontosságú lehet ebben a szezonban.

"Hihetetlen volt. A végén a legtöbb ember általában távozik és félház lesz, de a háromnegyede még tele volt Manchester United szurkolóval" - mondta Moyes az MUTV-nek.

"Azt gondolom, a szurkolók átvették az irányítást ott, hiszen tudják, hogy nagy harc van ebben a szezonban, tudják, hogy nagy kihívás elé nézünk."

 


"Nekünk pedig szükségünk lesz rájuk. Szükségünk lesz a vokális támogatásukra az Old Traffordon az elsõ hazai mérkõzéstõl kezdve és remélhetõleg meg fogjuk mutatni nekik, mit tudunk tenni."

Michael Carricket szintén lenyûgözték a drukkerek: "Nem tartjuk természetesnek azt, hogy otthon és idegenben is támogatást kapunk, de nagyra értékeljük és sokat segít nekünk. Amikor kell, lökést ad számunkra és reméljük, hogy mindenkinek, aki eljött, érdemes volt ellátogatnia ide."



 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!