Lingard debütált az angol U21-es válogatottban

Jesse Lingard nyári szárnyalása folytatódott kedden, amikor debütált az angolok U21-es válogatottjában a skótok elleni 6-0-ás diadal alkalmával.


A warringtoni születésû fiatal annyira lenyûgözte Roy Hodgsont a United nyári túráján bemutatott játékával, hogy megkapta élete elsõ behívóját a nemzeti csapatba. Hodgsont egyébként átmenetileg bízták meg a fiatalok irányításával, miután Stuart Pearce-t menesztették a sikertelen EB után.

Lingard 6-0-ás állásnál szállt be a meccsbe, amikor Nathan Redmond, Raheem Sterling, Connor Wickham, Ross Barkley, Jonjo Shelvey és Tom Carroll góljai után már bebiztosított volt az angol gyõzelem. A Vörös Ördögök támadója frissességet hozott a csapatba egészen a végsõ sípszóig.

 



Másik két Vörös Ördög is szerepet kapott a skótok ellen: Michael Keane középhátvédként az egész meccset a pályán töltötte, a tartalékok kapitánya, Tom Thorpe pedig a 71. percben szállt be a padról.

A mérkõzés után Hodgson izgatottan beszélt a reményteli csapatról: "Azt kell, hogy mondjam, nagyon meglepne, ha ezután a teljesítmény után, ennyi tehetséges fiatal láttán is az emberek az angol minõségi játékosok hiányáról beszélnének. Nagyszerû gyõzelem volt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!