Újabb szponzor: Bulova

A Manchester United és a nemzetközileg híres Bulova óragyártó cég a mai napon bejelentette, három évre szóló szponzori megállapodás keretein belül a Bulova lesz a klub hivatalos óraszállítója és globális partnere.


1875-ben az Egyesült Államokban alapított Bulova világelsõ az órák gyártásában. Hasonlóan a Manchester Unitedhez, a Bulova egy olyan vállalat, mely hatalmas történelemmel bír és úttörõje volt iparágának.

A Bulova régóta ismert technikai bátorságáról és minõségi szaktudásáról. Ez a cég mutatott be legelõször teljes sornyi nõi és férfi karórákat, 1928-ban a Bulova találta fel az órás rádiót és 1931-ben ez a cég készítette el az elsõ elektromos órát.

A Bulova Accutron óra forradalmasította az óragyártást, hiszen ez volt az lsõ teljesen elektronikus óra, mely révén soha nem látott pontosságot lehetett elérni. Ezt az idõmérõt használta a NASA is több missziója során, mint például az Apollo 11-nél is, ami a holdraszállásról volt híres.

A cég számos technológia terén elsõ a világon, mint a Bulova Precisionist (precíziós kvarc szerkzetû óra), a gyémánt stílusú órák vagy éppen a Bulova Accutron Calibrator (elsõ automatikus idõmérõ) terén.

A Bulova New Yorkban, Kanadában, Kínában, Hongkongban, Olaszországban, Japánban, Mexikóban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is rendelkezik irodával, valamint 37 országban forgalmazza termékeit.

A Bulova márka kiemelt helyet kap az Old Trafford eredményjelzõjén és a cég a Manchester United híres címerével is készít kollekciót, emellett még az öltözõt, az AON Training Complexet és a klub manchesteri, londoni és hongkongi irodáit is ilyen idõmérõkkel szerelik fel.

 


Richard Arnold, a Manchester United Csoport ügyvezetõ igazgatója: "Bár nagyon különbözõ a terület, a Bulova és a Manchester United sok közös értékkel bír. Egymást követõ években alapították mindkettõt, saját területük vezetõ szereplõjévé nõtték ki magukat és elsõként értek el új innovációkat, mérföldköveket. Bízunk abban, hogy a Bulova termékek népszerûsége, kivitelezése és hozzáférhetõsége, kombinálva a klub folyamatosan növõ szurkolói bázisával egy sikeres együttmûködés eredményez majd."

Gregory Thumm, a Bulova Corporation elnöke: "Minden, amit a Bulovánál teszünk, azon alapszik, hogy megõrízzük több, mint 138 éves hagyományainkat. Mind a Manchester Unitedre, mind a Bulovára jellemzõ az innováció, miközben mindig arra törekszünk, hogy adott területünkön a legjobbak legyünk. Úgy gondolom, ezek az alapvetõ közös értékek biztosítanak egy olyan kémiát, mely a két klub között csodás együttmûködést eredményez."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!