Készen állunk a Swansea ellen

Chris Smalling szerint a Swansea City elleni szombati, bajnoki nyitán nem jön idõ elõtt.


A Vörös Ördögök szombaton, teaidõben a Liberty Stadiumban kezdik meg sorozatukat azzal a céllal, hogy megvédjék bajnoki címüket, miközben már trófeával kezdték ezt a szezont, hiszen a Wigannal szemben megnyerték a Community Shieldet.

Az a meccs a nyolcadik találkozó volt a felkészülésben és tökéletes módja volt annak, hogy David Moyes elkezdje uralkodását.

Smalling szerint a múlt heti gyõzelem hajtja a csapatot, ám elismerte, a csapat többsége már arra figyelt, hogy készen álljon a most szombati bajnokira.

"Ott volt már kicsit a fejekben a Swansea-meccs" - mondta a ManUtd.com-nak. "A vasárnapot fontos felkészülésnek tekintettük, a hézközi válogatott csak rátett erre egy lapáttal és készen állunk. Nagyon várom már a kezdõ sípszót."

"Bajnokként nekimenni a szezonnak nagy elvárásokkal jár. Tudjuk, hogy amikor kilépünk a pályára, meg kell mutatnunk, hogy tényleg mi vagyunk a legjobbak, ahogy tekintenek ránk és eltökéltek vagyunk, hogy meg is mutassuk ezt."

"Van néhány komoly mérkõzésünk az elején, de ha jó teljesítménnyel tudunk elõrukkolni, az lökést adhat a számunkra, ha sikerül néhány pontot bezsebelni és kicsit ellépni a vetélytársaktól. Õszintén szólva nem hiszem, hogy lenne jobb idõpont arra, hogy lejátszuk ezeket a nagy meccseket és bizonyos értelemben jó ez, hogy félretolhassuk õket az útból."

 


Smalling bízik abban, hogy teljes mértékben részét képezheti a szezon rajtjának, miután a felkészülést úgy tudta végigcsinálni, hogy nem hátráltatták sérülések.

"Nagy különbség az, ha megfelelõen fel tudsz készülni. A tavalyi szezon nagyon frusztráló volt a sérülések miatt. Amikor nem kapsz teljes felkészülést, akkor nem tudsz normálisan lépést tartani. Idé jól érzem magam és minél több meccs jön, annál élesebbnek érzem magam."

"Jó volt a Wembley-ben szerepelni. Pénteken 90 percet játszottam Rio tiszteletmeccsén, majd vasárnap megint majdnem 90 percet a Wembley-ben. Az csak jó, hogy ott voltam és játszottam."

"A szezonra az a célom, hogy annyi mérkõzésen pályára lépjek, amennyin csak tudok. Középsõ védõ poszton akarok szerepelni, de a célom, hogy néhány remek edzésen túl sérülésmentes maradjak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!