Moyes kemény küzdelemre számít

David Moyes, a Manchester United menedzsere reméli, hogy a keret legnagyobb része rendelkezésére áll a szombati, Swansea City elleni mérkõzésre.


A bajnok Walesbe utazik, ahol megkezdi menetelését azzal a céllal, hogy megvédje címét. A tavalyi Capital One Cup gyõztese a nyáron sokat költött csapata megerõsítésére és a Malmö ellen már túl is lépett az Európa-liga selejtezõjében.

Az MUTV 'Countdown to kick-off' mûsorában adott exkluzív interjújában Moyes elmondta, kemény meccset vár a Swansea ellen, de elégedett mindazzal, ahogy saját csapata körül alakulnak a dolgok.

"Ez egy nagyon kemény idegenbeli párosítás" - magyarázta Moyes az MUTV-nek. "Michael Laudrup igazán jó munkát végzett ott és ezen a nyáron nagyon megerõsítette a keretet. Azt várom, hogy a Swansea olyan jó lesz idén is, mint volt tavaly és már van bennük néhány európai meccs is, így azt érezhetik kicsit jobban készen vannak a találkozókra."

"Tudjuk, hogy nehéz mérkõzés lesz, de érezzük, hogy készen leszünk és visszakapjuk a játékosainkat. Emiatt pedig reméljük, hogy odamegyünk és jó esélyt teremtünk magunk számára a gyõzelem elérésére. Az egyetlen tényleges sérültünk Rafael, aki 4-6 hétre dõlt ki combizom sérülés miatt. Rajta kívül van néhány, kissé bosszantó sérülés, de remélhetõleg a legtöbb rendbe jön és a játékosok alkalmasak lesznek a találkozóra."

 


Elsõ alkalommal vezetni a Unitedet bajnoki mérkõzésen azután, hogy múlt héten megnyerte csapatával a Community Shieldet olyan dolog, amit nagyon izgatottan vár Moyes.

"Mindenki a Manchester United ellen akar játszani és jól akarja tenni a dolgát. A Manchester United menedzserének lenni talán a legnagyobb izgalom. Egy igazi kiváltság, hogy ebben a pozícióban lehetek, minden tõlem telhetõt meg fogok tenni, hogy a lehetõ legjobb tudásom szerint tegyem a dolgom és keményen dolgozom azért, hogy a klub továbbra is sikeres legyen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!