Robin: Fontos nap volt

Robin van Persie vezérletével a Manchester United 4-1-re legyõzte a Liberty-ben a Swansea City gárdáját. A csatár szerint fontos nap volt ez a nap, megmutatva kvalitásaikat.


A Vörös Ördögökön ott volt a nyomás, hogy jó teljesítményt nyújtsanak David Moyes elsõ bajnoki mérkõzésén, a United 20-asa pedig örül a gyõzelemnek, amit kemény találkozón sikerült megszerezniük.

"Fontos nap volt ez számunkra; nem akarod elveszíteni az elsõ mérkõzést. Úgy vélem, jól játszottunk, mindenki fittnek tûnt és keményen dolgoztunk. Elégedett vagyok" - mondta Rodin a Sky Sports-nak. "Az elsõ tizenöt percben a Swansea jobb volt nálunk, de a gól megváltoztatta a játékot, a második pedig, ami nem sokkal utána jött, valós segítség volt számunkra."

Két góllal ismét a neve mellett - azután, hogy a Wigan elleni Community Shielden is duplázott - van Persie továbbra is mutatja, mennyire fontos a United számára, ráadásul két igen szép gólt sikerült szereznie.

"Az elsõ gólom Giggsy nagyszerû labdájából jött. Úgy éreztem, kissé erõsen értem a labdába, amikor levettem, úgyhogy nagyon mennem kellett hogy elérjem és el kellett lõni amilyen magasan csak tudtam."

 


A holland második gólja szintén nagyszerûre sikerült. Miközben Rooney mozgása a védõket megzavarta és ezzel van Persie-nek sikerült kis teret nyernie ahhoz, hogy lövéshez jusson, végül a felsõ sarokba bombázott, amivel megtámadhatatlan elõnyhöz juttatta csapatát. Ám amikor arról kérdezték, van Persie nem volt meggyõzõdve arról, hogy az övé volt a meccs legszebb gólja: "Welbz gólja, a negyedik gólunk is hihetetlen volt. Melyik volt a legszebb? Elég szoros lenne a verseny."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!