Kulcsfontosságú nyitány az új helyszínen

A Manchester United U21-es csapata megkezdi versenyfutását abból a célból, hogy megvédje bajnoki címét. A Salford City Stadium gyepén máris egy ínycsiklandozó találkozóra kerül sor, hiszen a Liverpool vendégeskedik a United új otthonában.


A Vörös Ördögök tavaly már játszottak egy mérkõzést ebben a stadionban, akkor a késõbbi döntõs ellenfelüket, a Tottenhamet gyõzték le 1-0 arányban, ám idén a hazai találkozón javát ebben a 12 ezres stadionban játsza majd le a gárda.

Warren Joyce csapata a tavalyi fináléban hátrányból fordítva gyõzte le a Spurst az Old Traffordon, ám az akkori kezdõbõl ketten most semmiképp nem lépnek pályára, hiszen Ryan Tunnicliffe és Reece James nem áll az edzõ rendelkezésére, hiszen kölcsönben szerepelnek az Ipswich Town, illetve a Carlisle United egyesületénél.

 


Michael Keane, Jesse Lingard és Adnan Januzaj azóta az elsõ csapattal megjárta a felkészülési túrát is, de a United legnagyobb riválisa ellen pályára léphetnek.

A tavalyi döntõ egyetlen túlkoros játékosa Ben Amos kapus volt, aki Sam Johnstone szombati kölcsönadása - a Yeovil Townhoz - után ma is kezdõ lehet.
 

 

A találkozó magyar idõ szerint ma este 8 órakor kezdõdik.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!