Evans: Jöhetnek a nagyágyúk

Jonny Evans szerint a Manchester United élvezi a kihívást, amit a Chelsea, Liverpool és Manchester City elleni, korai Premier League sorozat ad.


Vitathatatlanul ez a közelmúlt legkeményebb sorsolása bajnoki rajt szempontjából, hiszen a számítógép három riválist is a bajnok útjába állított már igen korai szakaszban. Ráadásul még a Swansea City elleni, idegenbeli találkozó is David Moyes csapatára várt, ami szintén komoly tesznek tûnt, végül látszólag könnyed gyõzelem lett belõle.

De ahelyett, hogy a nyomás miatt hervadoznának, Evans szerint csapattársaival együtt nagyon várják már a nagy riválisokat, akik - akárcsak a United - gyõzelemmel kezdték az idei bajnokságot.

 


"Lehet, hogy ez nem egy rossz dolog, hogy sorra jönnek a nagy meccsek" - magyarázta Jonny. "Egész nyáron arra vártunk, hogy megint meccsek legyenek, miért ne jöhetnének rögtön a kemény mérkõzések?"

"Minden sorozatban jó rajtot akarsz, a Premier League-ben sincs ez másképp. A gyõztes kezdés sokat segíthet késõbb, de a legfontosabb az, hogyan fejezed be a szezont."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!