Edwin a Rangers-t kritizálja

A Manchester United kapusa, Edwin van der Sar a szerda esti ellenfél, a Rangers taktikáját kritizálta a csapata 1-0-s gyõzelmével záruló mérkõzésen.


A Vörös Ördögök megõrizték vezetõ pozíciójukat a Bajnokok Ligája C-csoportjában köszönhetõen Wayne Rooney sikeres büntetõjének.

 

Miután a Valencia finoman fogalmazva belemártotta a kést a Bursasporba, így a Rangersnek gyõznie kellett volna a manchesteriek ellen, hogy egyáltalán esélye legyen még a csoportkörbõl való továbbjutásra.

 

Walter Smith együttese azonban szinte semmit se kockáztatott, Edwin van der Sar-t pedi meglepte, hogy a skót bajnok nem hajtott és nem küzdött céljáért.

 

 

"Tudtuk, hogy nagyon mérkõzés elébe nézünk, és hogy nagyon jól fognak védekezni" - mondta a holland portás a Sky Sports-nak.

 

"Talán egy kicsit rossz oldaláról közelítették meg hozzáállásukkat a mérkõzést, de korábban ezzel is tudtak sikereket elérni."

 

"Abban reménykedtünk, hogy majd a második félidõben, mikor megtudják mennyi az állás Valenciában, jobban kinyílnak és megpróbálják megnyerni a mérkõzést, hogy a Bajnokok Ligájában még legyen esélyük a továbbjutásra."

 

"Ez azonban nem történt meg, hiszen továbbra is görcsösen védekeztek, nem bújtak ki a sündisznó állásból, emiatt mi pedig nem tudtuk átjátszani õket."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!