Folytatódik a nyári szponzorszerzés

A Manchester United és az Apollo Tyres hároméves, regionális partneri együttmûködést írt alá, amelynek köszönhetõen az Apollo Tyres lett a klub hivatalos gumiabroncs szállító partnere az Egyesült Királyságban és Indiában.


A Vörös Ördögök, és a saját piacán vezetõ pozíciót betöltõ cég közös együttmûködésének egyik legfontosabb eleme, hogy közösséget vállalva segítsék elõ az egészséges életmód a sportolás iránti szeretet kialakulását a fiatalok körében. Az Egyesült Királyság és India területén újrahasznált gumiabroncsokból "Go The Distance" néven futballpályákat épít majd a helyi közösségeknek az Apollo, amelyek közül az elsõt az Old Trafford szomszédságában adják majd (egy szurkolói zóna részeként).

 

 

"Az Apollo Tyres vezetõ szerepet tölt be a gumiabroncsgyártás piacán, a klubunk számára pedig attraktív partnernek bizonyult az új területeken bemutatott növekedési és fejlõdési szintje miatt. Az Egyesült Királyságban és Indiában összesen 46 millió elkötelezett ügyféllel rendelkezõ Apollo nem csak saját márkáját kívánja promótálni, de szeretné elkötelezni szurkolóinkat, és egyúttal kommunikálni velük" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United csoport vezérigazgatója.

 

"Emellett ez az együttmûködés lehetõséget nyújt a klub számára, hogy folytassa befektetett munkáját a fiatalokba, legyen szó a klub akadémiájáról, vagy a közösség felé végzett munkánkról."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!