A Valencia figyelmezteti a Unitedet

Unai Emery, a Valencia edzõje kijelentette, csapata eltökélt, hogy megszerezze a C-csoport elsõ helyét a Manchester United elöl, annak ellenére, hogy már mindkét csapat továbbjutott.


A spanyol alakulat 6-1-re legázolta a török bajnok Bursaspor-t szerdán este a Mestallában, amellyel a valaha volt legnagyobb gyõzelmüket aratták a Bajnokok Ligájában.

 

A Manchester United Rangers elleni gyõzelme, illetve az õ sikerül egyben azt is jelentette, hogy egy körrel a vége elõtt, már a Denevéresek is továbbjutónak érezhetik magukat a legjobb 16 közé, amely legutoljára a 2006/2007-es szezonban sikerült nekik.

 

Hiába a már tétnélkülinek tûnõ december 7-i, Old Traffordon rendezendõ United elleni találkozójuk, Unai Emery kijelentette, legénysége a csoportelsõségért fog hajtani a két továbbjutó összecsapásán.

 

 

A háromszoros gyõztes Vörös Ördögök jelenleg három ponttal elõzik meg a Turia-partiakat, és mivel a valenciai találkozón 1-0-ra gyõztek, így a Valenciának két góllal kellene legyõzni õket, hogy õk masírozhassanak csoportelsõként a tavaszi kieséses szakaszba.

 

"A fõ célunk egyértelmûen az volt, hogy továbbjussunk a csoportkörbõl, de szeretnénk megnyerni a csoportunkat is" - kezdte Emery.

 

"Megvan rá a lehetõségünk, hogy ezzel a mérkõzéssel kedvezõbb helyzetbe hozzuk magunkat a sorsolásnál, emellett egy olyan csapat ellen tehetjük meg mindezt, amely legyõzött minket a saját pályánkon, a Mestallában." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!