Moyes átigazolási tervei

A Manchester United menedzsere, David Moyes elmondta, nincs nyomás rajta, hogy mindenképp igazoljon új játékost szeptember 2-ig.


A Vörös Ördögök menedzsere a Chelsea elleni, hétfõn sorra kerülõ mérkõzés elõtt beszélt a mádiának, mely során elkerülhetetlen volt, hogy az átigazolásokról is bszéljen.

"Szükség van rá" - magyarázta Moyes, mikor arról kérdezték, kell-e új játékos a bajnokcsapatba. "De nincs nyomás, hogy tegyük már."

"Mióta július 1-én átvettem a munkát, beszéltünk errõl. Van egy elképzelésem, hol szeretém erõsíteni a keretet és mit kell tennünk. De csak azért nem teszem meg, mert az emberek, mint maga is azt mondja, játékosokat kellene igazolnunk. Meg fogjuk tenni, mert úgy gondoljuk, ez a helyes. Ha a megfelelõ játékosok megszerezhetõk, az remek, de ha nem, akkor az elsõdleges dolgunk az, hogy a csapatunkban lévõ fiatalokat ösztönözzük, ahogyan az elõzõ évben is megtörtént."

 


"Az is egy lehetõség [senki nem érkezik], de az a tervünk, hogy egy vagy két játékost igazoljunk, ha tudunk. A pénzösszeg adott, de nincs hosszú listánk, bizonyos játékosokat céloztunk meg. Csak bizonyos minõségû játékosokat szeretnénk a klubhoz hozni."

A menedzser a Wayne Rooney iránti Chelsea-érdeklõdésre is reagált: "Már elmondtuk, nem igaz? Aligha kell ismételni, nincs szükség errõl beszélni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!