Mourinho hisz Moyes sikerességében

Jose Mourinho támogatásáról biztosította a Manchester United új menedzserét, David Moyes-t, hogy sikeresen vegye át elõdje, Sir Alex Ferguson örökét.


Mourinho második londoni szerepvállalása alkalmával igen korán, már jövõ héten hétfõn ellátogat csapatával az Old Traffordra, ahol ugyanolyan kihívásra számít, mint amikor a házigazdát még Sir Alex Ferguson irányította.

 

"Vannak dolgok, amelyek nem változnak" - kezdte a kétszeres BL-gyõztes stratéga.

 

"David rendelkezik megfelelõ mennyiségû tapasztalattal, és tudja, hogy a történelmet nem változtathatja meg. A történelem, amelyet Sir Alex Ferguson írt mindig is a klub egyik legemlékezetesebb idõszaka lesz, és az is marad örökre."

 

"Ez probléma lenne-e David számára? Nem hiszem. Szerintem David nem szeretné, ha Sir Alexhez hasonlítanák."

 

"Szerintem karriere legjobb pillanatait éli jelenleg - tapasztaltság, érettség, egy nagy, nagy, nagy klub és remek játékosok. Azt hiszem fantasztikus helyzetben van és remekelni fog munkájában."

 

"Remélem, hogy nem fog mindent megnyerni és hagyni fog a többieknek is trófeát, de parádés körülmények között dolgozhat."

 

 

Mourinho nagyon közeli viszonyt ápolt Fergusonnal, és reményei szerint utódjával is hasonló kapcsolatra tehet majd szert.

 

"A meccs után garanciaként lehetet tekinteni arra, függetlenül az eredménytõl, hogy újra összeülünk, jól érezzük magunkat és jókat nevetünk" - tette hozzá a portugál menedzser.

 

"Daviddel nem volt hasonló szintû a kapcsolatunk, de jóban vagyunk."

 

"Szerintem elkezdhetjük ezt a fajta jó kapcsolatot kiépíteni, amilyen volt Sir Alexszel, ezzel nem lesz baj."

 

"A mérkõzésen mindenki csak a maga feladatára koncentrál. De ott nem menedzser feszül menedzsernek. Klub a klub ellen, 11 játékos 11 ellen, klasszisok klasszisok ellen játszanak. Mi csak végezzük a szokásos munkánkat."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!