Henriquez otthon érzi magát

Angelo Henriquez az MUTV-nek elmondta, kezdi otthon érezni magát a Manchester Unitednél.


A fiatal chilei csatár elsõ felnõtt gólját a Stockholm elleni felkészülés során szerezte a Vörös Ördögök gárdájában és tegnap, a WBA elleni U21-es bajnokin is eredményes volt. Miután a tavalyi szezont a Wigannél fejezte be kölcsönszerzõdése miatt, most azon dolgozik, hogy több lehetõsége legyen bizonyítani, mennyit is ér."

"Mindig fontos egy csatár számára a gól, mert az ad önbizalmat" - nyilatkozta Angelo a WBA elleni meccset követõen. "Eleinte nehéz volt itt, de már kezdek mindent megszokni, ide tartozik az idõjárás és a nyelv is. A csapattársaim bagyon jól elfogadtak engem és nagyon jól érzem magam itt, mintha otthon lennék."

"Ebben a szezonban csak az a fontos, hogy sokat szerepeljek, folyamatosan javuljak, fitt legyek és rendszeresen szerezzem a gólokat. Remélem, hogy rengeteg gólt sikerül lõnöm."

 


Henriquez dél-amerikai csapattársának, Guillermo Varelának is segít abban, hogy letelepedjen a manchesteri életbe.

"Olyan volt õ, mint én, amikor megérkeztem" - magyarázta az Universidad de Chile korábbi mesterlövésze. Nem beszél angolul, ezért kicsit nehezebb neki, de jól szerepel a pályán és ez a legfontosabb."

"Próbálok sokat segíteni neki, de az angolom még nem túl jó. Minden tõlem telhetõt megteszek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!