Vidic hangos estére számít

Nemanja Vidic szerint a bajnok nagyon várja már, hogy ismét kifusson az Old Trafford gyepére, elsõ alkalommal az idei szezonban.


Ez lesz David Moyes elsõ tétmeccse az Álmok színházában, az ellenfél pedig a Jose Mourinho által vezetett Chelsea lesz, tehát egy korai bajnoki címért folyó csata tesztje vár a manchesteriekre.

 

A hazai szurkolók támogatása elengedhetetlen ahhoz, hogy a Vörös Ördögök legyõzzék a Chelsea-t, ám Vidic szerint a játékosok már felszívták magukat, hogy bizonyítsanak az este folyamán.

"Nem tudjuk kivárni" - mondta a szerb védõ a United Review-nak adott exkluzív interjúban. "Mindig nehéz a Chelsea ellen játszani. Új menedzserük van, jött néhány új igazolás és nagyon izgatottak a szezonjuk miatt. De várom, hogy teszteljem magam, a csapat tesztelje önmagát és meglássuk, hol is tartunk jelenleg. Mindannyian nagyon várjuk már."

 


Moyes folyamatos támogatást kapott a Swansea City otthonában, 4-1-re megnyert találkozó közben, ám amikor ma a Vörös Ördögök kisétálnak saját pályájukra, a védõ arra számít, hogy ez a támogatás exponenciálisan erõsíthetõ.

"Mindig jó kisétálni az Old Trafford gyepére 76 ezer ember elé, a szurkolóink elé. Úgy vélem, a hangulat nagyszerû lesz és mivel ez egy esti meccs, ez még jobb hangulatúvá teszi a találkozót, mint ahogy mindig."

"Remek támogatást élvezünk, de nem csak a szurkolás és a dalok éneklése terén van ez így, hanem azt hiszem, az Old Trafford egy pozitív hely, ahol mindig azt érzed, a szurkolók mögötted vannak. Fontos, hogy a játékosok így érezzenek, mert akkor megmutathatjuk, mire vagyunk képesek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!