U18: Stoke 0-3 United

A Manchester United U18-as csapata a West Ham elleni nyitómeccsen elszenvedett vereség után megszerezte elsõ pontjait az idei bajnokságban, miután a Clayton Woodon biztató gyõzelmet aratott.


Paul McGuinness csapata a meccs nagy részét irányította és ha kicsit nagyobb szerencsével lett volna megáldva, akár kétszer ennyi gólt is szerezhetett volna. Igen nyirkos és hideg reggel volt ez a Fazekasok otthonában, de az eredmény kárpótolt ezért.

A találkozó korai szakaszában is a United volt a jobb és a középpályás, Sean Goss többször is felbukkant a támadások során, minek a 13. percben a gyümölcse is meglett, ugyanis Demetri Mitchell beadását lõtte a hazai kapuba, megszerezve a vezetést a Vörös Ördögöknek. Alig egy perc múlva Mitchell került közel ahhoz, hogy megduplázza az elõnyt, de elszalasztotta a lehetõséget.

A vendégek továbbra is kezükben tartották a mérkõzést és a 20. percben Ashley Fletcher góljával már kettõ volt a különbség, miután a hazai védelem nem tudott tisztázni, a United fiatalja pedig közelrõl passszolt a hálóba.

Harminchárom perce ment a meccs, amikor a Stoke közelebb kerülhetett volna ellenfeléhez, de Derice Richards lövését Dean Henderson kapus kitolta, a második próbálkozás Peter Makrillostól pedig elkerülte a kaput.

Fordulás után McGuinness fiai nem vesztegették az idõt, hogy növeljék elõnyüket, hiszen öt perc játék alatt sikerült nekik ez. James Wilson volt az elõkészítõ, Mitchell pedig a befejezõ, így már hárommal vittek a vendégek.

Valamelyest javult a Stoke a második félidõre, de továbbra is a United volt a veszélyesebb csapat. A meccs hajrájában Wilson akár mesterhármast is szerezhetett volna, míg Ruairi Croskery gólját les címén nem adta meg a játékvezetõ.


U18 Premier League
Stoke City 0-3 Manchester United
Clayton Wood Training Ground, Stoke-on-Trent

United: Henderson - Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Thompson(Ioannou 71.) - Harrop, Goss, Willock, Mitchell(Croskery 65.) - Fletcher(Riley 65.), Wilson
Nem használt cserék: O’Hara, Redmond.

Gólszerzõ: Goss 13', Fletcher 20', Mitchell 50'

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!