Moyes: Egy csepp varázslat hiányzott

David Moyes sajnálja, hogy csapata nem tudta a legélesebb formáját hozni elsõ hazai bajnoki mérkõzésén, a Chelsea elleni, gól nélküli döntetlenre végzõdõ találkozón.


Annak ellenére, hogy egyik félnek sem sikerült igazán veszélyeztetni a másik kapuját, Moyes nem késlekedett dicsérni csapata erõfeszítéseit.

 

"Jól játszottunk, ezért kicsit csalódott vagyok, hogy nem sikerült gólt szereznünk" - mondta a skót tréner.
 
"A sikerhez már csak egy csepp varázslat hiányzott a játékunkból, de végig keményen harcoltunk, viszont a Chelsea  is állta a sarat. Az eredmény ellenére úgy érzem jobbak voltunk."
 
 
"Három csatárral álltunk fel a gólok érdekében, de sajnos mégsem sikerült találatot elérnünk. Sok mérkõzés van még elõttünk, lesz úgy, hogy védekezõbb szellemû taktikát választok, és lesz úgy, hogy még intenzívebben támadunk. Ma este úgy éreztem, hogy egyensúlyba kell hoznunk a dolgokat, és a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fektettünk. A gól érdekében is sokat megtettünk, és sikerült kidolgoznunk néhány helyzetet, de a befejezéseknél még nem voltunk elég élesek."
 
Martin Atkinson Frank Lampard kezezésénél nem ítélt büntetõt a Vörös Ördögök javára, ami - így visszatekintve - döntõ jelentõséggel bírt volna.  
 
"Két kezezés is történt, a Lampardé egyértelmûbb volt, de nem a menedzserek dolga megítélni, hogy mi ér büntetõt, és mi nem. Ha megkaptuk volna, az egyértelmû esélyt jelentett volna számunkra, de egy ilyen nagy mérkõzésen felelõsséggel jár a tizenegyes befújása."
 
Elsõ Old Trafford-i szereplését Moyes a következõképpen kommentálta:" Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Manchester Unitedet irányíthatom, de legközelebb gólokat tapsolva szeretnék a pálya szélén állni."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!