A Chelsea kivár, Moyes szûkszavú

Jose Mourinho elmondása szerint a Chelsea megvárja, Wayne Rooney hogyan dönt jövõjérõl, mielõtt harmadik ajánlatot tenne a Manchester Unitednek. Eközben David Moyes szûkszavúan reagált az újabb Gareth Bale-pletykákra.


A Kékek már két ajánlatot is tettek a csatárért, de David Moyes visszautasította ezeket és szilárd meggyõzõdéssel állította, hogy a játékos nem eladó.

A Chelsea hajlandó elismerni, hogy vereséget szenvedett ebben a csatában, bár még mindig nem egyértelmû, mit tervez a 27 éves csatár egy bizonytalan Old Trafford-i nyár után.

Azonban úgy tûnik, Moyes nem fagyasztja õt, hiszen a Chelsea elleni mérkõzésre a kezdõcsapat tagja volt és végig a pályán lehetett.

A Chelsea elleni, gólnélküli döntetlen során nem lehet felróni Rooney számlájára azt, hogy nem tette volna elkötelezetten a dolgát, Mourinho pedig ezek után úgy véli, nehéz lesz rávenniük a támadót arra, hogy a Stamford Bridge-t válassza.

"Elõször is, beszélnünk kell majd errõl" - mondta a portugál szakember a Sky Sports-nak. "Úgy vélem, nagyon különleges klubnak kell lennie ennek, mert a világ többi klubja nem támogatna egy olyan játékost, aki távozni akar. Ha egy játékos távozni akar, akkor mindenhol nehéz idõket él át, õk azonban végig támogatták."

"Ez egy különleges klub, különleges szurkolókkal és ha õ úgy dönt, hogy marad, mi leszünk az elsõk, akik tiszteletben tartjuk ezt és kijelentjük, hogy vége."

Hogy lesz-e újabb ajánlat, Mourinho így felelt: "Az érzéseitõl, reakciójától függ. Ha most nem akar távozni, kiestünk ebbõl, de tudnunk kell, mi történik."

Eközben David Moyes, a Manchester United menedzsere szûkszavú maradt, amikor Gareth Bale leigazolásáról kérdezték.

Arról lehetett olvasni a nyáron, hogy Bale a Real Madrid játékosa lesz, azonban hétfõn a Tottenham hivatalosan megerõsítette, egy másik klub is komoly ajánlatot tett a walesiért.

 


A Sky Sports kérdésére Moyes így válaszolt: "Már a legelején azt mondtam, hogy a Manchester United mindig a legjobb játékosok iránt érdeklõdik és folyamatosan keressük a lehetõséget, hogy próbáljunk javítani a csapaton."

"A tulajdonosok mindent megadtak nekem arra, hogy megszerezzem azt, akit szeretnék, így továbbra is keressük azokat a játékosokat. Nehéz volt ebben az átigazolási idõszakban, de mi mindig a legjobb játékosokra figyelünk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!