Young újra régi formájában tündökölne

Ashley Young sérülésmentes szezont célzott meg maga számára, miután szeretné, ha újra olyan formában játszhatna, mint elsõ szezonjában a Manchester Unitednél.


Young, azt követõen, hogy 2011 nyarán Manchesterbe igazolt az Aston Villától, remek bemutatkozó szezont tudhatott maga mögött, második idényét azonban beárnyékolták a sérülések.

 

A 28 éves középpályás ugyanis tétmérkõzésen az áprilisi manchesteri derbi óta nem léphetett pályára. Egészen tegnapig, amikor is visszatérve a felnõtt csapatba, a Chelsea elleni 0-0-ra végzõdött rangadó második félidejében beállhatott csereként, és reményei szerint harmadik évében újra kulcsszereplõ lehet a Vörös Ördögök mezében.

 

"Úgy érzem készen állok" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Nincs mögöttem egy végig dolgozott felkészülési szezon, de egész nyáron azon voltam, hogy újra egészséges és bevethetõ legyek, és ha szükség lesz rám, akkor minden tõlem telhetõt meg fogok tenni, és 110 százalékot fogok nyújtani."

 

"A sérüléseim miatt egy megtorpanás volt az elõzõ szezonom, ami eléggé csalódást keltõ. De boldog vagyok, hogy most újra a pályán lehettem, és kaptam néhány játékpercet. Jól éreztem magamat a Chelsea ellen, és nagyon remélem, hogy ebben a szezonban nem kell majd annyira problémával és sérüléssel szemben néznem már."

 

Young más szempontból azonban nem lehetett teljesen elégedett tegnap este, miután a Manchester United hiába törekedett rá, nem sikerült megszerezniük a gyõzelmet a Chelsea ellen. A manchesteriek voltak a kezdeményezõbb, és az a csapat, amely jobban akart, de valahogy az utolsó érintések, egy-egy beadás, vagy lövés, ezúttal elmaradt, vagy nem sikerült David Moyes fiainak.

 

 

"Kissé csalódottak vagyunk" - tette hozzá.

 

"Szerettük volna megszerezni a három pontot, különösen itthon. De ha azt nézzük, ez egy értékes pont volt a bajnokság egyik legjobb csapata ellen. Nem hiszem, hogy túl nagy veszélyt jelentettek volna ránk, mert a védelmünk remekül muzsikált, a csapatunk pedig jó oldalát mutatta. Ha mást nem is tudunk felmutatni velük szemben, legalább elmondhatjuk, hogy a helyzeteink nekünk voltak meg inkább."

 

Young tegnap azért került becserélésre, mert David Moyes szerette volna feltörni a Chelsea védelmét. A United akár meg is találhatta volna a mindent eldöntõ gyõztes gólt, de a csapat 18-as számú játékosa csak a pozitívumokra tekint immáron a mérkõzésbõl, különösen úgy, hogy egy idegenbeli derbi vár rájuk a hétvégén az Anfielden.

 

"Eléggé híresek vagyunk arról, hogy képesek vagyunk gólt szerezni az utolsó pillanatokban is, tegnap pedig úgy tûnt, hog ez akár sikerülhet is. Volt is néhány lehetõségünk beadások után, amelyek jól érkeztek a tizenhatoson belülre. De mindent összevetve, ez egy értékes döntetlen számunkra és most már csak elõre, a következõ mérkõzésre tekintünk."

 

"Amikor ránéztünk elõször a sorsolásunkra, már akkor tudtuk, hogy erõt próbáló kezdés elõtt állunk. Szerettünk volna rögtön a legelején a lehetõ legtöbb pontot begyûjteni. Ez eddig sikerült és most már izgatottan várjuk a vasárnapi, Liverpool elleni mérkõzést."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!