Tom: Meg lehetett volna adni

Tom Cleverley csalódott volt amiért nem kaptak büntetõt a Chelsea elleni gól nélküli döntetlen alkalmával, de a középpályás azt is megérti, hogy miért nem született meg az ítélet.


A mérkõzés hatvanadik perce körül úgy tûnt, hogy Cleverley a közel álló Frank Lampard kezére rúgta a labdát amiért az Old Trafford közönsége büntetõért kiáltott. A bírót, Martin Atkinsont nem hatotta meg a reklamáció és azonnal továbbot intett.

 
Amikor az esetrõl kérdezték, a Vörösök fiatal reménysége meglepõen diplomatikus választ adott.
 
"Természetesen a pillanat hevében reagáltam így, de ez már csak egy ilyen momentum volt. Csalódott vagy ha nem kapsz büntetõt, de ha ellened fújnak be egy ilyen helyzetet akkor meg az okoz csalódást. Azt hittem, hogy fönt vannak a kezei és ezért meg lehetne adni - láttunk már olyat, hogy befújtak hasonlót. Valamikor megadják, valamikor nem."
 
Összeségében ez a kevés helyzetek mérkõzése volt, ugyanis mind a két csapat remekül védekezett ami tovább erõsíti azt az elképzelést, miszerint az idei lesz az egyik legszorosabb versenyfutás a bajnoki címért. Annak ellenére viszont, hogy nem sikerült megszerezni a három pontot Cleverley nem volt túlságosan letörve.
 
"Nem örülünk, hogy nem jött össze a gyõzelem, de volt egy olyan érzésem, hogy ez egy ilyen mérkõzés lesz, hiszen még a bajnokság elején járunk és mind a két csapat a címért küzd" - mondta a MUTV-nek.
 
 
"Nagyon taktikus küzdelem volt. Viszonylag elégedettek vagyunk, nem vesztettünk területet és megpróbáltuk az csinálni amit szeretünk, megnyerni az otthoni mérkõzést, és ezáltal kézbe venni az irányítást."
 
"Úgy tûnik kezd szokássá válni, hogy az ellenfelek rengeteg középpályással játszanak ellenünk, a mi feladatunk viszont az, hogy megtörjük õket és és megelõzzük, hogy átjátsszanak minket. Amilyen játékosokkal rendelkeznek, a Chelsea is szinte mindig így áll fel. Sosem könnyû ellenük, de szerintem most remekül tudtuk korlátozni a lehetõségeiket."
 
Cleverley sem feledkezett meg Wayne Rooney-ról, aki az új szezonban elõször játszott kezdõként és olyan bíztató teljesítményt nyújtott amivel elnyerte a United szurkolók széleskörû elismerését.
 
"Zseniális volt" - magyarázta Tom.
 
"Egyértelmûen a legjobb játékosaink közé tartozott ma este. Energiát, állhatatosságot és persze minõséget is vitt a játékunkba. Örülök Wazzának."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!